Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Film från ultraljudet.

För någon månad sedan slängde Linda in en matta i tvättmaskinen. Mattan löstes upp och blev ett enda stort gegg. Tvättmaskinen gav upp och slutade fungera. Gjorde några tappra återupplivningsförsök. Dock utan positiva resultat. Det enda som hände var att en gummislang sprack.. =/ Då gav vi upp hoppet om tvättmaskinen.

Vi panikköpte en ny tvättmaskin efter några dagar och sedan dess har den gamla tvättmaskinen stått i tvättstugan och väntat.

Idag tog jag tag i att undersöka om jag kunde laga tvättmaskinen eller om det bara va å köra till tippen med den. Välte omkull maskinen och skruvade lite för att få loss den trasiga delen. Tror minsann jag hittade problemet!
Hela skiten var full med cementliknande sörja. Inte konstigt att tömningen slutat fungera. Haha!

laga tvättmaskin

Hade köpt en reservdel för några veckor sen. Bytte den här gummislangsaken och.. Testkörde tvättmaskinen.. och.. den fungerar! =D Hurra! Nu har vi två tvättmaskiner. Ska bara köpa någon koppling till vattnet för att dela det till båda maskinerna. Sen kan vi köra 17 kg tvätt åt gången. =)

Tänkte publicera den här filmsnutten från tillväxtultraljudet i torsdags. Men tyvärr har vår internetuppkoppling varit otroligt dålig de senaste dagarna.. eller snarare veckorna! Linda har varit i kontakt med Telia flera gånger.. men inget blir bättre. Nu har dom gjort en ”riktig” felanmälan och förväntas åtgärda problemet inom tre dagar.. Får väl se hur det går med det.
Vi väntar fortfarande på att nån ska börja gräva fiber.. Det skulle göras förra sommaren.. men ännu har inget hänt! Vi får väl snällt vänta ett tag till.

Hursomhelst. Nu fick jag äntligen till att ladda upp filmsnutten. =)

virka filt

Efter tillväxtultraljudet har Linda fått fart på virkandet igen. Hon virkade såna här bebisfiltar till Nils och Signe. Hon påbörjade filten till nya bebisen för flera månader sen.. och har väl känt att ”de e luuuugnt”..
Men nu börjar det inte vara så lugnt längre. Veckorna går fort så snart är vi i mål med graviditeten. =)

Ha det så gott
Kramar Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *