Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Nya barnvagnen har kommit!

Nu står den äntligen hemma hos oss! =) Vagnen vi beställde till bebisen som kommer. Emmaljunga – Svensk kvalitet såklart.
Det kändes lite overkligt när vi beställde den.. det känns ju så lååångt bort innan bebisen kommer. Men tiden går fort och man vet ju inte när bebisen var tänkt att komma. Så nu känns det skönt att den står på plats!

Eftersom man inte kan köpa barnvagnar här på byn måste man beställa någon annan stans. Vi beställde vagnen på Babyproffsen i Sundsvall. Det är så otroligt trevlig och kunnig personal där. Vi rekommenderar verkligen alla blivande föräldrar att vända sig dit för att få hjälp med barnvagn.
Det här är tredje vagnen vi köper genom dom.
Först köpte vi en tvillingvagn åt ett par vänner som var i behov av vagn, men inte hade råd. Vi gjorde en liten insamlingsgrej och fick ihop tillräckligt med pengar för att kunna köpa både en tvillingvagn och bra bilstolar till deras barn! Det kändes så bra att kunna hjälpa till. <3
Personalen på Babyproffsen var väldigt tillmötesgående och förstående och gav oss dessutom lite rabatt.

Sen köpte vi tvillingvagnen till Nils & Signe samt spjälsängar och lite annat lull-lull.

Och nu vände vi oss till samma butik för tredje gången när vi skulle köpa vagn. Vi väljer lätt dom även om det är 13 mil längre än till Östersund där man också kan köpa barnvagnar. I Östersund har vi tyvärr erfarenhet av ointresserad personal och tvivelaktig service. =/
Synd för dom att dom förlorat oss som kund.. men bra för Babyproffsen i Sundsvall. 😉

Idag skickade vi Lindas mamma för att hämta vagnen och handla lite andra saker åt oss. Och nu står vår nya fina Emmaljunga Duo Edge hemma och väntar på att bebisen ska komma. =)

Emmaljunga duo edge

emmaljunga duo edge

För övrigt så har Erik och jag jobbat på förskolan idag.
Gjorde en kycklinggryta till lunch. Använde lite vitlök i.. och en anställd kikade in i köket.. Åhh.. det luktar vitlök här.. vad gott det hade varit med vitlöksbröd!
Mhm.. ja, det hade det ju faktiskt varit.. Så.. Bara å fixa ihop det. Blanda olja, salt och pressad vitlök. Pensla på bröd, strö över persilad och in i ugnen en stund. Passade jättebra till lunchen! =)

göra vitlöksbröd

Å Linda har varit hemma..
Hennes gravidhjärna verkar inte jobba på så bra.. Hon fipplade på i köket lite.. och lyckades krossa två assietter! Och givetvis inte dom billiga gamla assietterna då.. utan dom nya lite dyrare som vi kostade på oss för att dom ska hålla och inte bli repiga.
Hmm..

Gravidhjärna

Å Signe börjar bli långhårig. Linda fixade en inbakad fläta på henne efter badet ikväll.
De e ju inte alla barn under två år som lyckats få till såhär mycket hår!

Nu är ju bara frågan.. hur kommer hon se ut imorgon?? Eftersom hon sover i flätan nu..
I tanken blir det fina lockar av det.. men i verkligheten lär det se ut som ett skatbo istället!! Haha!
Vi får väl se.. 😉

inbakad fläta

Ha det så gott!
Kramar Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *