Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Att försöka få nånting gjort..

Denna söndag har tillbringats på hemmaplan. En sån där halvseg söndag när man går runt och försöker få nånting gjort.. men det inte riktigt vill sig.

Började med att försöka få något gjort ute. Startade sticksågen och tänkte fixa runt fönstren vid sovrummet. Sågade ut runt ett fönster.. Sen stod jag och kliade mig i huvudet.. Hmm.. om jag sätter dit smyg och foder som vi tänkt så kommer vi inte kunna öppna fönstren sen. Det blir ju lite dumt kanske..
Å så skulle de fyra fönstren egentligen varit bytta. Det är ju gamla fönster..
Ska vi ändå byta fönster så är det ju onödigt jobb att sätta smyg och foder nu. Ska nog ta och ringa fönsterkillarna som var här och bytta i vardagsrum och kök för ett par år sen och se om de kan komma inom närmsta halvåret.
Dessutom knäckte jag sågbladet på sticksågen..
Så.. skit i det med att fixa runt fönstren idag och fundera på hur vi ska gå vidare tills imorgon. =)

Startade kapen istället och började fixa med knutbrädor. Satte ett par knutbrädor på plats. Sen började det regna.. *suck*

Gick in och åt lunch istället och funderade på något inomhusprojekt för eftermiddagen.
Städning finns ju alltid.. Några klockor skulle upp på barnens rum, en trappgrind behövde fixas, nån lampa skulle upp.. Det fattas lite slutfinish på olika ställen. Alexanders rum ska helrenoveras. Ja.. det finns å göra.

Började lite smått med en klocka efter lunchen. Å så stövlade syrran in med sina tre barn. =) Skönt! Behövde vi inte engagera oss halvhjärtat i nåt inomhusprojekt på en stund. 😉
Vi satt och pratade och åt glass. Barnen lekte och busade.. Drygt en timme senare åkte dom hem.
Återupptog hemmafixandet.. i två minuter.. så ringde telefonen. En barndomsvän var på byn och ville komma förbi med hennes två barn och träffas en stund.
Ja! Självklart är ni välkomna! =D
Så blev det inget gjort på hela eftermiddagen.

Efter middagen gjorde vi ändå ett nytt försök. Städning kändes nu som prio 1 innan dagen var slut.
La ett par timmar på att städa.. och Nils hjälpte till.. fast åt fel håll.
När köket var uppröjt och dammsugit smög han sig in och öppnade lådan där vi har mjöl, socker och havregryn.
Kul kille! 😉

19756560_1439451136094185_322679526169148755_n

IMG_5455

IMG_5456

Innan vi nu strandat i soffan har vi hunnit plocka ihop, dammsugit och skurat.
Så får vi väl vara nöjda med den ansatsen åtminstone. =)

Ha det så gott!
Kramar Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *