Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Starka ord från ett barn!

Jaha.. så var det tydligen min födelsedag..?!
Började dagen med ett besök hos tandläkaren för att laga en fraktur i en visdomstand. Hurra för mig!! 😉
Besöket tog cirka en timme och jag kom därifrån med halva ansiktet bedövat.. dreglade bara lite i vänstra mungipan. Haha!!

Åkte hem. Skjutsade barnen till friidrottsskolan. Åkte hem igen för att städa undan lite, baka tårta och förbereda inför kvällens middag. Linda lagade lasagne som vi skulle bjuda på.

Vid 12.30 åkte vi på affärn och handlade några saker för att fixa panini till mellis. 13.00 hämtade vi upp barnen vid friidrotten och åkte ut till förskolan.

Barnet inom mig tog fram födelsedagståget.. 😉
Arbetskamraterna överraskade med blommor och choklad! =D
Det hade jag inte väntat mig. <3

Vi hade jättemysigt vid mellanmålet.. sen var det till att stöka undan innan vi åkte hem igen.

födelsedagståg

Vid 17-tiden dök de närmsta upp för att få middag. Det är så trevligt när man kan samlas och umgås på en så enkel födelsedagsmiddag som lasagne. Inget högtravande precis.

Nu har lugnet lagt sig och vi har slöat ner oss i soffan.. Puh! =)

röda rosor

Fick många fina gratulationer och en del presenter idag..
Finaste presenten var tveklöst det här brevet från Isabelle:

brev från barn

Det är mycket starka ord.. ord och meningar som får mig som förälder att tänka till..

Ha det så gott!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

2 reaktioner på ”Starka ord från ett barn!

  1. ouch, såna ord är starka, sätter sig hårt. Det är verkligen viktigt att hålla sams för barnens skull, de mår kass utan föräldrar som kan samsas eller kommunicera. Lycka till med allt och fint att du har så insiktsfulla och ärliga barn.

  2. Men åh vad fint! Jag har själv en ”lycklig” skilsmässa i bagaget och jag och min exman har i stort sett hållit sams hela vägen något jag är väldigt glad för! Det gagnar definitivt barnen om man kan hålla sams tror jag. Grattis i efterskott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *