Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

En mycket lyckad dag!

Största delen av den här dagen har vi ägnat åt loppis och fika. Vid klockan tio började vi bära ut grejor som skulle säljas.. brygga kaffe, lägga upp fika.. bära ut paninigrillen och förbereda panini.. hacka sallad till det.
Det tog inte många sekunder förrän de fösta kunderna dök upp.
Egentligen skulle loppisen börja klockan 12.. men det kunde ju inte kunderna vänta på. 😉 Å de e ju vi glada för såklart. =)

IMG_5380

Barnen hjälpte givetvis till. Det här med fikaförsäljning är ju kul! Det tycker väl alla barn? Där turades dom om med att sköta serveringen. Å fikat var nog det som drog mest folk idag. =) Hittar man inget på loppisen kan man ju alltid ta en fika.
Det var ett väldigt bra arrangemang idag med cirka 50 loppisar som var utmärkta på en karta och folk gick, cyklade eller åkte bil runt byn för att försöka hinna med så mycket som möjligt.
Det var nog så att det var lite kort om tid för att hinna med.. men då har man ju lärt sig det till nästa gång. Fyra timmar höll det hela på och var klart vid 16.00.

IMG_5381

Vi har iaf haft en lite annorlunda och mycket trevlig dag! =)
Kul att så många kom till oss och tog sig tid att prata och sitta ner och fika.
Det fyllde på vårt energiförråd en hel del.

Ha det så gott.
Kramar Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *