Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Slut på förnekelse.. =/

Imorse när väckarklockan ringde kändes det tungt.. lite ovanligt tungt faktiskt.. Det är ju alltid trögt att komma upp ur sängen, men inte som idag! Har ju varit lite seg de senaste dagarna.
Masade mig upp efter många om och men.. Hade missat att Nils och Signe låg och gapade på mig. Linda hade klivit upp och tagit hand om dem.
Fixade mig iordning och åkte till jobbet. Hoppades på att morgonkaffet skulle hjälpa tröttheten.

Styrde upp med lunch till förskolebarnen.. å jag kände mig bara mer och mer seg och trött.
Dags att komma ur förnekelsen.. Jag är förkyld!! Det bröt liksom ut på riktigt idag. Åkte hem redan vid klockan tolv.. La mig på soffan och dog en stund.
Inte för att jag såg det.. men jag antar att Linda himlade med ögonen och tänkte ”män och förkylningar.. suck..” 😉

Hon var iaf gullig och åkte till apoteket. Kom hem med ett överlevnadskit till mig. =)
Knaprade i mig några tabletter, sprayade in nässpray och tog en halstablett. Sen sov jag på soffan drygt en timme.. eller två.. vem vet..

hjälp vid förkylning

förkyld man

När Erik kom hem från jobbet försökte jag sätta mig upp och bete mig som folk en stund. Åt middag, drack kaffe, åt glass med jordgubbar. Vi fick köpa en låda mjukglass från ett café på byn. =)
Så underbart väder att sitta ute i. Fler såna här dagar tack..

tvillingar

jordgubbar och glass

Nils Fridland

pool barn

Rastlösheten slog till efter en stund. Tog en alvedon till och kollade över trädgården. Vattnade växthuset, skördade rabarber och rensade ogräs bland jordgubbarna. Kändes skönt att få nånting gjort även om jag kanske borde legat på soffan istället.

Nu hoppas jag på snabbt tillfrisknande! Jag orkar bara inte vara sjuk! Det är så tröttsamt att inte orka göra något.

skörda rabarber

Önskar alla en trevlig helg!
Kramar Hampus
Polyfamiljen

 

 

En reaktion på ”Slut på förnekelse.. =/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *