Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

En underbar dag!

IMG_5312

IMG_0349

Den här dagen har varit helt fantastisk! Förmiddagen flöt på ungefär som vanligt.. Utevistelse med trädgårdsarbete på förskolan för barnen. Jag lagade mat.. vi åt lunch.
Sen sov de små barnen..

Klockan 13.20 packade vi in alla i bilarna och drog till Dunderlandet. Det var mycket uppskattat med hoppborgar, pingisbord, bandyrink, cykelbana.. Varmkorv med bröd till mellis.
En mycket trevlig arbetsdag. =)

IMG_4825

Efter jobbet åkte vi till syrran. Hon ville bjuda på middag. Det tackar man ju inte nej till! =D
Där grillades det hamburgare och korv. Barnen lekte och busade.. Doris var med och fick springa av sig också.
Vi passade också på att fira systersonen som fyllde år häromdagen. Vi missade hans födelsedag eftersom vi var bortresta. Men nu har han fått bjuda på kladdkaka och vi har fått ge honom presenter. =)

IMG_4826

IMG_4830

IMG_5356

IMG_0356

IMG_0357

IMG_0359

IMG_0360

Vi åkte hem vid halv sju. Nils och Signe behövde duscha innan de skulle sova. Sen har Erik klippt gräset.. jag la mig faktiskt på soffan en timme! Hurra! Idag lyckades jag alltså med det jag misslyckades med igår. Att vila en stund. =)

Nu ska vi ladda inför veckans sista arbetsdag. Sen blir det helg.. får se vad den har att erbjuda.

Ha det så gott!
Kramar Polyfamiljen

 

En reaktion på ”En underbar dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *