Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Packar det sista

I dag är vi alla uppe med tuppen, alla förutom Nils och Signe som tog och somnade om efter att ha fått en flaska välling av Erik innan han for ut med första svängen av barn till förskolan. Lite skönt också, jag har hunnit duscha, plockat fram lite grejer och fått ordning på de andra barnen. Hampus är hos tandläkaren och jag ska fixa det sista innan jag tar och väcker dom där små sjusovarna.

Om en timme ungefär hoppas vi att alla är redo för avfärd mot Göteborg. Vi ska låna Eriks föräldrars hus över helgen och samtidigt passa på att träffa mitt alldeles färska kusinbarn. En väldigt snabb visit blir det men som det ser ut nu har vi inte möjlighet till fler dagar.

Hus, hund och kaninvakt är iaf ordnad, disken är undanplockad och jag ska bara hänga en tvätt så är vi nog på banan, väldigt lugn morgon för att vara oss när vi ska ska iväg någonstans, det är så man börjar undra om man glömt något??

Ha en underbar dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *