Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Nationaldagsfirande.. eller inte?

Det här med nationaldagen ja.. Ingen av oss har någon direkt tradition att fira den..  Vet inte riktigt hur det är runtom i landet? Firar man nationaldagen på något speciellt sätt?
Såg att det var något firande på hembygdsgården idag.. men inget som lockade en barnfamilj kändes det som.

Eftersom det ändå var en ledig dag passade vi på att fira min syster som fyller 31 på torsdag.. Sen var det hemmafix på schemat. Fixade klart Moas rum.. Glömde fotografera.. å nu ligger hon och sover. Får bli bild på det imorgon. =) Eller kanske en film? Vi håller på kolla på det här med att ”vlogga”.. Kan ju vara kul att få visa upp filmer istället för bild och text. Men det känns lite jobbigt att komma över den här tröskeln att våga prata.. visa och berätta.. och sen redigera filmerna utan att sitta med skäms-kudden framför ansiktet.. Fasen.. det är alltid jobbigt att höra sig själv prata..
Men.. vi ska väl försöka komma över det. =)
En vettig kamera kanske skulle varit bra också.. Men vad använder man för att vlogga? Får kolla på det också..

Nåja.. sidospår.. vi får se hur det blir. 😉

IMG_0153

Tillbaka till det här med att fira nationaldagen.. eller inte? De kommunala och landstingets verksamheter verkar inte fira nationaldagen.. Flaggan är inte hissad vid hälsocentralen.. och det är stängt. Men det är väl så med röda dagar.. ingen jobbar.. å då kan inte vaktmästarn hissa flaggan heller.

IMG_4685

IMG_4689

IMG_4691

Vi avslutade dagen med att äta äpple/jordgubbspaj. Det fick bli nationaldagsfikat i detta hus idag. =)

Ha det så gott!
Kramar Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *