Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Nils har klämt ett finger!

Jag och Nils började dagen med att åka upp till hälsocentralen för att träffa röntgensjuksköterskan. Nils hade lyckats klämma ett finger så det var rött, blått och svullet. Det såg inte så kul ut precis. =( Så det var bäst att få det kollat.
Nils var väldigt reserverad och skeptisk när vi kom in i rummet för att röntga fingret. Tur Strömsund har Sveriges trevligaste och bästa sjuksköterska på röngen! =) Hon tog väl hand om oss och det var inga problem att få röntga fingret.

Efter några minuter var besöket klart. Det visade sig att det inte var några frakturer, endast mjukdelsskador som läker själv. Nils fick välja en leksak och sen åkte vi till förskolan.
röntga små barn

röntgen strömsund

hur man röntgar barn

Jag arbetade kortdag idag. Förberedde mat och hjälpte till att få ut barnen för att leka innan jag åkte hem.

Sen tog jag mig an den sista väggen på huset.
Trappan behöver tas bort. Den har vittrat sönder under åren.. Så först fram med släggan!

renovera utvändigt

ta bort trappa

tilläggsisolera

När jag bytte om till snickarbyxor funderade jag på hur mycket kläder jag egentligen behövde.. Det kändes lite kyligt ute. Tog långbyxorna och t-shirt.
Det tog inte många minuter förrän känslan av att ”det var lite kyligt” gick över. 😉
Bra träningspass! Lär ha träningsverk lite överallt imorgon..

slägga bort trappa

När trappan var borta började jag regla upp väggen. Det var jag klar med innan kvällen.. Hann även börja sätta upp isolering och vindskyddspapp. Inte klar med det, så fortsättning följer imorgon.. om vädret tillåter. =)

regla upp vägg

tilläggsisolera hyr mycket

Nu fredagsmys!
Ha en trevlig helg.
Kramar Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *