Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Vardagsmotion!

Friskvård

Förra veckan blev det inga besök på gymet. Måndag och tisdag var det fullt upp på jobbet.. och på kvällarna orkade jag helt enkelt inte. På onsdagar har vi planeringsmöte den tid jag brukar träna.. torsdag gick åt till att fira förskolans dag med bakning och försäljning.. och på fredag skjutsade jag Linda till förlossningen för att få järndropp.. Lördag och söndag gick åt till att snickra.. Så.. ingen träning på gym och ingen löprunda förra veckan.

Men å andra sidan fick jag säkerligen nog med ”vardagsmotion” för att att täcka upp för uteblivna träningspass. 😉
Sprang runt som en tätting hela veckan på jobbet.. och att snickra är minsann inget latmansgöra. Både lördag och söndag kväll var jag helt slut av att klättra upp och ner på stegen, gå mellan brädhögen, sågen och huset.. jonglera med brädor uppe på stegen och så vidare. Så jag behöver nog inte ha ångest över att det inte blev nån träning egentligen.

Idag blev det iallafall äntligen en friskvårdstimme efter lunch! Så smidigt att bara gå en trappa ner till Strömsundshälsan och svettas en timme innan det är dags att jobba igen. =)

Gurkplantor

Här växer gurkplantorna så det knakar! Den soliga helgen gjorde att plantorna har skjutit i höjden rejält! Så nu måste vi börja fundera på vilken dag man törs plantera ut i växthuset..?
De e ju som svårt att veta om det ska komma någon mer nattfrost.. Iofs skulle vi ju kunna installera en frostvakt i växthuset. Hmm.. ska genast Googla på det. 😉

Ha det så gott!
Kramar Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *