Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Så ramlade jag ner för stegen idag!

Idag hade jag tänkt att börja med snickrandet ute direkt efter frukost. Siktade på att kliva upp runt halv åtta, äta frukost och vara ute med hammaren så fort som möjligt. Ställde ingen klocka igår kväll.. det är ju alltid nån som vaknar i huset och ser till att man kliver upp på morgonen.

Meeen.. den här morgonen vaknade jag 09.19.. helt tyst i huset.. ingen hade vaknat! Okej.. skönt att få sova ut.. men jag blev nästan irriterad över att inget av barnen vaknat ännu.. De brukar ju vara en säker väckarklocka! Klev upp och öppnade försiktigt Nils och Signes dörr. Då tittade två huvuden upp ur spälsängarna och flinade!
Jag då: ”Vet ni hur länge ni har sovit egentligen?? Klockan är snart halv tio och ni vaknar nu!? Ni har sovit i 14 timmar! E det normalt??”
Linda och Erik fnissade från vårt sovrum.. Nu får Nils och Signe skäll för att dom sovit för länge. 😉

Nåja.. snabb frukost och sen ut och påbörja att sätta panel på väggen. Höll på ett par timmar innan vi åt lunch och sen gjorde vi paus för att gå ner till hembygdsgården. Ica Simonsons hade ordnat med en familjedag där det bjöds på underhållning, fika, korv, hoppborgar med mera. Mycket trevligt arrangemang och halva Strömsunds barnfamiljer hade nog letat sig dit. =)

Nils fridland

Signe fridland

Vi gick hem så vi var hemma vid tretiden. Tog å fortsatte med väggen.

ny panel på huset

Såhär såg det ut innan jag började idag.

regla upp en vägg

Såhär såg det ut innan vi åt middag.

ramla ner från stegen

Såhär ser det ut på väggen efter att man stått längst upp på stegen och den plötsligt tappar fästet och glider undan under ens fötter. =( Klarade mig undan utan större skador.. Landade snyggt på fötterna och slog endast i smalbenet lite.

panela om huset själv

Nu har jag hunnit såhär långt med väggen. Ju längre upp jag kommer, desto trixigare blir det. Får se hur långt upp jag kan nå innan vi måste komma med en bättre lösning än en stege.. Blir nog till att hyra skylift för de sista metrarna.

Å nu sitter vi och hejar på Sverige på ishockeyn. Jag är egentligen inte speciellt intresserad av att se sport på tv.. Men nu är det ju final och då kan man ju inte strunta i det. Förvånas faktiskt över hur mycket jag rycks med i hockeyn när jag väl kollar.. Kommer på mej själv med att utbrista ”Vafa***n!! Har du aldrig spelat hockey nån gång eller!!!??”… ”Men för i h*%#ete skjut i mål!!”…”Hur j**la svårt ska det vara att bara peta in den i målet?!”
Ja.. och så vidare..
Spännande att lära känna nya sidor hos sig själv också. 😉

Tack för en solig och fin helg!
Kramar Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *