Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Sommarkänsla!

 

Idag sken solen och det kändes nästan lite varmt i luften! Då fick man sommarkänsla och behovet av utomhusrenovering kom krypande i kroppen. =)
Började därför dagen med att besöka Lösvirkes för att inhandla lite byggmaterial. Två väggar är fortfarande inte fixade. Så köpte reglar, läkt, isolering, vindpapp, panel, knutbrädor, smyg, foder och skruv.. lite på känn bara. Man börjar ju ha lite känsla för materialåtgång när man renoverat en del.

IMG_4714

Sen var det bara att sätta igång med en vägg. Tog ner den gamla ribben först. Reglade sedan upp väggen.. så långt jag nådde med stegen.. Det är ju lite högt och knöligt att komma åt längst upp.. Så vi får nog hyra en skylift en dag för att fixa det sista.
Men ska göra så mycket som möjligt innan dess.

IMG_4715

IMG_4716

IMG_4717

IMG_4718

IMG_4726

Höll på fram till åtta på kvällen.. imorgon ska jag börja sätta spikläkten och sen ska panelen upp! =) På första väggen alltså.. sen har vi ju en vägg till..
Resten av sommaren lär väl gå åt till att fixa allt småpill runt dörrar och fönster. Det är en aning tidskrävande.. Suck..
Nåja, det blir ju fint när det blir klart. =)

Ha en fortsatt solig helg!
Kramar Polyfamiljen

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *