Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Hur man jobbar upp konditionen.

Fredagsfys

Nils har ju varit hemma hela veckan för sina vattkoppor. Nu börjar de äntligen torka ut och ramla bort! Han skulle nog egentligen kunna varit på förskolan idag. Men det känns mer rätt att låta honom vara hemma även fredagen. Lite onödigt att chansa på att det skulle gå bra idag.
Behöll även Signe hemma idag bara för att. =)

Passade på att ta med dom ut på en joggingrunda på eftermiddagen. Tempot kanske inte blir det bästa när man ska skuva en vagn med tvillingar framför sig.. speciellt inte i uppförsbackar. Men träningen blir desto hårdare! =D
Kommer förmodligen vakna med rätt rejäl träningsverk imorgon. Spännande att se vart det tog mest den här gången.. Gissar på vaderna.. Det brändes hyfsat där i de längre uppförsbackarna idag.
Måste jobba upp konditionen mycket mer! Har ju Vasaloppet 2018 att klara av.. =)

Efter fredagsfys har vi hunnit med obligatorisk tacos och fredagsmys med barnen.
Nu tar vi och laddar inför morgondagen.. Får se vad den har att erbjuda.
Förmodligen marknad på Granngården, renovering och några koppar kaffe.

Ha en trevlig helg!
Kramar Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *