Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Norrlands-service är fantastisk!

hur ser vattkoppor ut

Såhär fin var Nils imorse.. =/
Vi som trodde han hade vattkoppor samtidigt som Signe. Han hade några få prickar då.. Nu, några veckor senare blossade det upp på honom.. Lite värre än Signe. Så ingen förskola för honom.. Hemma och vabba istället.
Som det ser ut lär det bli någon dag nästa vecka också innan blåsorna har torkat.

vårlökar

I höstas planterade barnen på förskolan massa lökar. Idag tog vi en rundvandring där tillsammans för att se om något hänt. Och ja!! =) Några blomlökar har fått blad som börjat tränga upp ur jorden. Även en vitlök har börjat växa!
Nu kommer vi hålla koll i trädgården varje dag för att se hur det växer. =)

laga tvättmaskinen

På hemmaplan har ju det stora bekymret de senaste dagarna varit tvättmaskinen som tvärdog av en matta.
Svängde in på Elon för att rådfråga om vad vi ska göra.. De kunde beställa hem reservdelar så kan vi se om vi får liv i den stackars tvättmaskinen igen.
Kollade på nya tvättmaskiner också.. ifall att..

Påväg ut råkade jag se en hylla med våffeljärn. Ryckte åt mig ett Åviken-våffeljärn. Vi har ju funderat på att köpa nya våffeljärn till förskolan eftersom de vi har inte gräddar så bra. Har fått tips om att Åviken är det våffel-entusiaster har.
Frågade ägarinnan om det är ett bra järn.. Och hon tyckte det är det bäst.
Bra.. då är det taget. =)
Måste provköra det under helgen för å se om det är så bra som jag tänker mig.

Åkte hem och diskuterade tvättmaskinsproblemet.. och kollade tvättberget.
Vi behöver en tvättmaskin nu! Så.. skickade ett meddelande på messenger till hon på Elon om att vi ville köpa den där tvättmaskinen jag nyss var inne och kollade på.
Fick snabbt svar om att dom kommer över med den på en gång. 10 minuter senare stod den nya tvättmaskinen hemma hos oss! =) Det är norrlands-service det! 😉

billiga tvättmaskiner

Så nu kommer den här få jobba dygnet runt för att hinna ikapp med tvätten. =)

Den gamla tvättmaskinen står också i tvättstugan.. i väntan på reservdelar. Får vi liv i den så har vi ju två tvättmaskiner. Vilket skulle vara en klar fördel..

Ha en trevlig helg!
Kramar Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *