Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Imorgon är en annan dag..

stor husvagn

Som avslutning på vår påskhelg i Sundsvall tog vi den obligatoriska rundan på Ikea. Som tur var fanns det gott om parkeringar idag. Det är ju inte jättsmidigt att trixa in det här ekipaget på alla ställen. Men 8 parkeringsrutor av den större modellen räckte för att vi skulle få plats. =)

Det blev ingen långdragen handling på Ikea. Vi var rätt målmedvetna och säkra på vad vi skulle ha idag. Vi köpte några underskåp, hyllor och bänkskiva till tvättstugan.. Å lite lull-lull i form av blommor, klockor, bestick med mera..
Sen passade vi på att äta lunch innan vi drog hemåt igen. Att äta lunch på Ikea måste ju vara det smartaste man gör som storfamilj. 297:- för hela familjen! =)

Nu har vi kommit hem och lastat in allt från bil och husvagn.. Tvättstugan full av tvätt.. hallen full med cyklar om ska skruvas ihop.. utanför tvättstugan ligger Ikea-lådorna med skåp som ska monteras.. Husvagnen och bilen behöver städas.. Ja, ni vet hur det funkar när man varit iväg på en semestertripp..
Jättekul att åka iväg.. skönt att komma hem.. men inte jättekul med allt arbete som blir när man kommer hem.

Nåja.. imorgon är en annan dag. Då tar vi tag i allt det där. =)

Hoppas alla haft en fin påsk!
Kramar Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *