Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Shoppat barnvagn, cyklar, skor m.m.

 

Idag stod shopping på schemat. Barnen hade lite olika önskemål på vad vi skulle shoppa.. de ville ha allt från kläder och skor till cyklar och leksaker.. Sen hade ju vi våra saker vi ville shoppa också.

Det där med cyklar som stod på önskelistan.. det var vi väl medvetna om i höstas.. att hela cykelparken skulle behöva uppdateras till våren. I höstas kändes det långt bort och är inget vi gått runt å tänkt på under vintern.
Men nu har tussilagon blommat och våren är tydligen här! Alltså är det nu vi behöver se över cyklarna.
Därför började vi med att svänga in på Biltema.. de brukar ju ha bra priser på cyklar.

Efter drygt en timmes kollande och funderande där inne bestämde vi oss äntligen. Elliot, Alexander, Moa och Isabelle fick nya cyklar idag. Oscar var inte med, så det var lite svårt att bestämma åt honom.. därför tar vi det en annan dag då han är med. Linda och Erik har varsina cyklar som funkar.. Hampus var sugen att köpa en cykel, men avvaktar ändå.. Det brukar ju alltid finnas nån ledig cykel hemma. Linda kommer ju inte använda sin i sommar då hon ska försöka ta det lugnt med gravidmagen. Det går alltså vänta ett år till. =)
IMG_4221

Just nu ligger cyklarna i kartonger i bilen.. Innan vi åker hemåt flyttar vi över kartongerna till husvagnen så vi slipper bråka med dom i bilen. Sen blir det Eriks uppgift att montera ihop fyra cyklar när vi kommit hem. 😉

IMG_9680

Efter cykelköpet på Biltema svängde vi in på Babyproffsen. Även om vi har många barn sen innan så fattas det ändå en barnvagn till hösten när den nya lilla bebisen kommer. Vi har kollat på vagnar både på nätet och i andra butiker innan, så vi var ganska säkra på vad vi skulle ha.

Det här var tredje gången vi köper vagn på Babyproffsen i Sundsvall.. så nu känner butikspersonalen igen oss när vi kommer. 😉 De är väldigt trevliga och hjälpsamma där.. och det är just därför vi valt att åka till Sundsvall för barnvagnsköp.
Det vore ju mycket smidigare att köpa barnvagn i Östersund för oss.. dit har vi ju bara 10 mil.. medan det är 23 mil till Sundsvall. Men tyvärr är vi inte alls nöjd med servicen i Östersund. =/

IMG_4223

IMG_4224

IMG_4226

Skärmavbild 2017-04-16 kl. 20.36.58

Nu har vi iaf beställt denna vagn. Emmaljunga Duo Edge, Lounge Grey.
Vi valde den för att den har störst liggkorg, svängbara hjul, en sittdel som inte är ergonomisk och har fullt liggläge. Den har bra fjädring och lufthjul.. Alla egenskaper vi föredrar.

 

IMG_9681

IMG_9682

Efter barnvagnsbeställningen blev det lunch inne på Birsta City. Det är ju perfekt att äta där.. flera restauranger att välja på och man kan ändå sitta tillsammans.
Sen blev det ett varv i butikerna.. inga större inköp där.. Några örhängen, ett par hörlurar och lite annat småkrafs.
Linda kollade efter en gravidjacka. Tyvärr är utbudet inte så stort.. hittade en jacka på hela Birsta city.. En grön.. som inte fanns i rätt storlek. =/
Blir till att leta på nätet efter det.

IMG_4229

Vi avslutade shoppingrundan med att kolla på vårskor. Samtliga familjemedlemmar behövde nya skor till sommaren. Moa och Isabelle behövde dessutom stövlar.
Otroligt nog hittade vi skor till alla i en och samma butik! Toppen! Det är ju som bra att handla på samma ställe när de har erbjudande om att köpa tre par skor och betala för två.
Så vi köpte tolv par skor och betalade för nio. =) Så var det klart.

Imorgon är planen att packa ihop och checka ut från campingen. Sen tar vi ett varv på Ikea innan vi åker hem.
Det har varit en härlig påskhelg för oss alla.

Ha det så gott!
Kramar Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *