Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Himlabadet

himlabadet barnpool himlabadet

Dagens utflykt blev som planerat till Himlabadet. Sundsvalls äventyrsbad. Vi siktade på att åka vid kl 10.00 då de öppnar badet för att hinna bada, äta lunch och bada mer..

Men med barn blir det som bekant inte alltid som planerat.. Nils och Signe vaknade tidigt idag.. strax efter klockan sex. Vi åt frukost runt klockan åtta. Vid klockan nio började Nils och Signe spåra ur.. De var gnälliga och stökade bara runt. Snabb ändring av planeringen för dagen. Vi la ner dem i vagnen så de fick sova en stund. Den stunden blev nästan två timmar, vilket gjorde att de andra barnen hann leka på lekplatsen på campingen och sen åt vi lunch i husvagnen.

Klockan 11.30 kom vi iväg mot Himlabadet. =)
Badet höll öppet till klockan 16.00 idag, så alla hann bada så de var nöjda ändå.

himlabadet sundsvall

Kan verkligen rekommendera andra att besöka Himlabadet om ni är i Sundsvall. Bra småbarnsområde för de allra minsta och tillräckligt med aktiviteter för de större barnen för att de ska vara nöjda. =) De har bord avsedda för att äta medhavd mat och fika, vilket är mycket bra för barnfamiljer! Tummen upp för det! =DIMG_4423

IMG_4424

Vi svängde in på en mataffär efter badet för att komplettera upp lite i husvagnen. När vi åkte hemifrån igår glömde vi allt vi skulle ha med ur frysen. Tur vi inte åkte ut i vildmarken denna påsk. 😉

Obligatorisk fredagstacos, kladdkaka med glass, lite kortspel och vips så var klockan nio på kvällen.
Nu ligger alla barnen i säng och vi kan andas ut en stund. 😉

bebis i husvagn

plats för barn i husvagn

vintercamping

Ha det så gott!
Kramar Polyfamiljen

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *