Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

4-årig förlovningsdag! =)

 

Eftersom det är skärtorsdag idag var förmiddagens stora projekt att ta med hela förskolan till Vattudalstorget för att delta i den årliga påskparaden i Strömsund. Vi hade kombinerad gymnastiklektion och påsksminkning från klockan 08.00-09.15.
Därefter tog vi med de 18 barn som var närvarande idag till torget. Vi hade gjort mantlar istället för förkläden till både barn och personal. Barnen hade klistrat fjädrar på mantlarna och målat ägg som de satt fast på pinnar vi letat i skogen. En obligatorisk klut på huvudet såklart. =)

Vissa av våra super-påskkärringar passade på att tjuvsova under påskparaden.. 😉 Vi hade väldigt kul tillsammans med barnen. Både innan och under paraden.
Att vi dessutom kammade hem en vinst på 500:- för bäst utklädda förskolegrupp var ju såklart extra härligt!! =D
Nu ska vi fundera tillsammans med barnen på vad vi ska göra med pengarna.

Vi åkte ut till förskolan där vår duktige kock hade dukat upp till påskbuffé! =)

påskparad

När vi jobbat klart för idag packade vi in hela familjen i bilen.. för första gången på länge var det verkligen hela familjen, alla 10 som satt i bilen. Vi styrde kosan mot Sundsvall för att fira påsken där. Inte av någon speciell anledning.. bara att komma hemifrån så man slipper de vardagliga bestyren.

vinterväglag råder

Nu har vi parkerat husvagnen, hunnit äta middag och spelat Uno.. Vilket var cirka 25 år sen sist man spelade.. lite ringrostigt kring reglerna, men det uppdaterade barnen oss om. =)
Nu är det snart dags att snutta på kudden och sen får vi se vad mer helgen har att erbjuda. =)

spelregler uno

Idag är dagen vi firar förlovningsdag! 4 år sen vi satt och frös i Göteborg med champagne och sedan en härlig utekväll. =)
Hurra hurra till oss!
I medgång och motgång har vi tagit oss fram dessa fyra år.. kärleken är stark och vi siktar på många härliga år tillsammans! <3<3<3

förlovningsringar

Hur vi har firat förlovningsdagen tidigare år har varierat en aning.. 2015 var Hampus i Härnösand på föreläsning om barnkonventionen.. sen åkte han hem och vi kunde fira på kvällen tillsammans…

barnkonventionen föreläsning

Vi har firat med landgång hemma i vardagsrummet..

landgång

Vi har också firat med att fälla träd på gården.. Haha.. det var kanske lite oplanerat att fira med det.. Det bara blev så då vi råkade få kontakt med några gubbar som kunde hjälpa oss direkt. =)

Vi önskar alla en glad påsk! =)

Erik, Linda & Hampus = Kärlek nu och för alltid!
Puss och Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *