Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Kontrollfreak?!

ordning på packningen

Vi är alltid lite i otakt med varandra när det kommer till det här med packning. Erik och Hampus har inställningen att det löser sig.. vi behöver ju inte packa förrän en kvart innan vi åker. Medan Linda har inställningen att vi måste packa två veckor i förväg. 😉 (kanske en aning överdrivet i tid.. men det är väl så det känns från våra olika synvinklar..)

Idag har iaf Linda börjat packa. Det ligger kläder i rader och kolumner på sängen.. Hon bygger upp det likt ett Excel-ark för att ha ordning och reda. På översta raden ligger t-shirtar, andra raden byxor, tredje raden underkläder.. och så vidare. Varje familjemedlem har sin egen kolumn.
Linda plockar fram kläder och fyller rader och kolumner och har på så sätt mycket bra koll på vad som fattas.
När alla rader och kolumner är fulla packas det ner i en resväska.

Skönt för oss andra att Linda styr upp det där. =)

Helgen är rätt fullspäckad som det verkar. Lördag morgon ska vi åka på fisketävling mellan 10-12. Efter det kopplar vi på husvagnen och drar till Gäddede.
Söndag morgon åker vi till Sandvika/Nordli i Norge för att Hampus ska åka Flyktingloppet.
När det är avklarat drar vi hemöver igen.. sen är helgen över.
Härligt med helger som inte bara flyter förbi obemärkt.

Ha det så gott!
Kramar Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *