Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Tävlingsinstinkt!

icebug löparskor vinter

Alltså.. vädret den här vintern är under all kritik! Det är inte före för varken skidåking, pulka, skoter eller något vinterrelaterat över huvud taget! Som det ser ut nu är det blankis överallt. Skridskor kanske hade varit det enda rätta idag? 😉

Men å andra sidan.. perfekt före för att testa de nya löparskorna från Icebug. De utlovade på sportaffären att det var de snabbaste löparskorna för vinterföre.. Ehm.. ja, om det nu är skorna som avgör hur snabbt det går? Haha.. skönt att kunna förlita sig på skor.. så behöver inte jag ta i så hemskt mycket när jag springer.. =)
Tog en runda innan lunch.. lovade mig själv att ta det lugnt så jag inte drar på mig några skador såsom skavsår eller liknande..
Ha dåliga erfarenheter av nya löparskor. Sist jag köpte nya löparskor drog jag på mig skavsår från helvetet på båda hälarna. Tog cirka fyra månader innan det läkt. Sen fick jag försiktigt introducera skorna och fötterna för varandra igen. 😉

Meeeen… tävlingsinstinkten tog över idag.. skulle max springa 5 km. När jag passerade mitt tänka riktmärke för att vända tänkte jag… ”Äh, det känns ju bra.. inga känningar av skavsår..” Sprang vidare.. ”Undrar om jag klarar milen under en timme.. i nya skor på ishalka.. och inte har löptränat sedan i oktober..”
Åh.. ja!! Det klarade jag! =)
Kollade försiktigt hur hälarna ser ut. Inga skavsår! =)
Ser nu fram emot träningsverk av det grövre slaget de kommande dagarna.

sune i grekland

I övrigt har dagen som bara flutit på. Några av barnen gick på bio för att se Vaiana. Några barn räknade ut att de kunde spara pengar och skapade lite hemmabiokänsla med en gammal Sune-film.
Erik har varit ute och kört med matbilen.. Linda har varit på benen rätt mycket idag. Mer än hon varit på flera veckor.
De är bra på ett vis att hon känner sig bättre.. men å andra sidan är det ju då lättare att hon börjar göra för mycket och får komplikationer. Vi vet ju hur det fungerade då hon väntade Nils och Signe. Hon kände sig bra och stökade på.. Vilket resulterade i att hon fick värkar väldigt tidigt.
Så nu ska vi försöka få henne att förstå det själv. 😉

Nu har vi röjt av huset efter helgen och inväntar morgondagen.
Ska bli kul att träffa alla småtroll på förskolan igen. <3

Tack för i helgen!
Kramar Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *