Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Hjärtan och dopdag

3-hjartan

Kalas i går, alla hjärtans dag i dag, mycket att ”fira” blir det.

Tycker väl egentligen inte att alla hjärtans dag är så mycket att fira så utan att man får en mysig dag och fina presenter (läs diamanter) är det viktigaste haha. Nä okej då, en mysig dag och att man är lite extra gullig med varandra kommer man långt med. Nu ska man väl egentligen vara det varje dag men ni vet hur det är när ekorrhjulet rullar på så hinns det inte alltid med även om vi nog alla skulle må bra av att stanna upp 30 sekunder ibland och bara hålla om den man älskar.

Vi har inga stora planer för i kväll, vi har alla 7 barnen hemma och vi var ju faktiskt ut och åt i fredags så vi blir hemma och tar det lugnt inga utsvävningar. Kanske ordnar vi med något gott fika till kvällen, eller helt enkelt äter upp det fika som blev kvar från kalaset i går..

Förutom att det är allahjärtans dag så är det Nils och Signes Dopdag , tänk att det redan är ett år sedan vi stod där i kyrkan efter att ha planerat och fixat i flera månader. Det är ändå endel att ordna med inför dop, bestämma vilken musik vi ville ha, vem som skulle sjunga vad, kläder, fika, lokal, inbjudningar…men jag tycker vi fick till det bra, tror vi hade tänkt på allt och så tacksamma för att så många kom och var med oss den dagen även om många långväga gäster tyvärr inte kunde komma.

Dopet-alla

”Snart” är det dags igen, eller kanske inte snart men det är ju ändå kul att planera och börja att fundera på hur vi vill ha det denna gången.

Som ni ser på kortet står vår egna dopskål där, en skål som är gjord av en här där vi bor och sedan målad av hennes dotter, nu är då frågan, ska vi använda samma skål och skriva dit nästa barns namn eller ska den få en egen. Båda alternativen känns ”rätt” på något vis. Fint att ha samma men också fint att ha en egen…får fundera på det.

Önskar er en fin alla hjärtans dag, kramar från oss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *