Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Husvagn i fjällen

Ny vecka igen…det går verkligen fort, helgen vet jag inte var den tog vägen, men det är ju så när man har mycket roligt att göra.

I dag har jag varit hemma, fanns lite att styra upp, först och främst hade jag ett blodprov som skulle tas, Hampus hade lovat att ringa och beställa en tid så fort dom öppnade, gick sådär, efter 3 försöka och 28 minuter i kö hade han fortfarande inte kommit fram utan blev bortkopplad istället. Så det fick bli till att våldgästa HC utan tid, som tur är så är det oftast inget problem om man bara ska ta ett blodprov så 10 minuter senare var det klart.

Har försökt komma ikapp med tvätten under dagen också, i Nils och Signes rum har jag gjort en egen upphängning för lite finare kläder eller kläder som väntar på att växas i. Inget svårt alls utan har trätt träpärlor på ett grovt rep som vi sedan har hängt en rundstav i, enkelt och fint. Det som används till vardags har dom på hyllor i tvättstugan bredvid skötbordet för att det ska vara lätt att ta fram, här hänger omsagt klänningar och skjortor, sånt man inte använder varje dag direkt.

klädhängare

När jag stod och vek tvätt i tvättstugan och tittade ut såg det nästan lite sorgligt ut, vi har ju valt att inte ha husvagnen upp i fjällen i år. För det första hade vi en så dålig plats förra året att vi inte ville ha den igen utan sa ifrån oss den. Sen var tanken att vi skulle testa ett nytt ställe men tydligen var vi lite förvirrade och glömde bort när anälningtiden för det nya stället gick ut så vi blev utan..då valde vi att helt enkelt inte ha den uppställd, inbillade oss att det skulle vara skönt att kunna vara hemma och pula på och inte vara ”tvungen” att utnyttja husvagnen varje ledig stund.

husvagn

Nu kan iaf jag känna att jag ångrar det lite, husvagnen ser så övergiven och kall ut där den nu står på vår uppfart. Och en dag som denna när solen skiner så hade det ju varit mysigare att sitta i den med go värme och mysa än att se den där. Men vi får se, nästa år då måste vi nog se om vi kan hitta ett ställe, på våren framför allt är det ju så mysigt att åka upp till fjällen, låta barnen åka skidor, grilla och njuta av de fina dagarna. Ska se on vi kan ta någon helg och bara åka till någon backe här i närheten. Det som är lite trixigt är ju Nils och Signe som ännu är lite för små för att åka, dom borde kanske lära sig gå först:) Men om en par år när dom också kan hänga på kommer det bli toppen!

Nä, nu inväntar vi Erik, han är kvar och väntar på att dom sista barnen på förskolan ska gå hem, sen blir det middag och ja sedan är det ju nästan kvällen.

En reaktion på ”Husvagn i fjällen

  1. Hej! Jag undrar bara om ni fick mitt mejl igår? Jag blev lite osäker på om mejladressen jag hittade till er fortfarande var aktuell?

    Mvh Athena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *