Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Utevistelse.. roligt eller inte?

gneis overall

Idag väntade en dag med besök från olika håll för att fira Moa som fyllde nio år igår.
Vi klev upp efter en liten sovmorgon, runt klockan 09.00. Drack morgonkaffe och började sedan förbereda för lunchbjudning. Även om vi städade igår så har det på något märkligt sett förfallit under natten.. Ibland undrar man om vi är osams med hustomten?? För hur är det ens möjligt att det blir stökigt när man inte gör något? Var kommer disken ifrån?? Vem har dragit runt grejor över hela golvet?
Funderar på om vi ska sätta ut en tallrik med gröt till hustomten för att få honom på bättre humör?! 😉

Skämt å sido.. det är väl så när man är många i en familj.. Det krävs väl inte så mycket för att det ska se ut som en tromb har dragit fram.. Det räcker med att ta fram lite kvällsfika så har man plötsligt fyllt en diskmaskin eller två och det är smulor i köket, på bordet, i mattan.. givetvis har någon spillt också.

Städning och matlagning stod på schemat innan kl 12.00 då gästerna skulle anlända.
Ost och skinkpaj serverades till lunch för 19 personer.
Moa öppnade sina presenter och sen serverades marängsviss.

Efter detta var det rätt skönt att gå ut en stund. Barnen behövde springa av sig lite energi och vuxna mår ju också gott av frisk luft. Vi bor granne med en mycket bra pulkbacke och där tillbringade vi en timme.
När vi var lagom nedkylda återvände vi hem. Gästerna tackade för sig och vi tackar för besöket. Väldigt roligt att så många kunde komma idag.

åka pulka

Nils och Signe är måttligt roade av pulkbacken. De har inte riktigt förstått tjusningen i att vara ute i snön.. 😉
De kan åka på snowracer med lite stöttning.. men bara på platta marken.
Nästa vinter blir det nog roligare för dem också. =)

Nu sitter vi i soffan och laddar inför morgondagen! Barnkalas för cirka 25 stycken går av stapeln kl 12.00! =)

Kramar från Polyfamiljen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *