Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Splittrad familj..

 

träning skidor barn

Efter middagen idag splittrades familjen för en stund. Oscar stack iväg å träffade kompisar, Alexander och Moa gick på disco, Hampus och Elliot drog till skidspåret, Erik och Linda var hemma och tog hand om Nils & Signe och städade. Rätt skönt att göra saker på olika håll ibland.. Det blir inte så intensivt som det annars kan vara i denna familj.
Efter allt detta samlades vi tillslut i soffan för lite fredagsmys. =)

semlor

Moa fyller ju år idag, så vi firade henne med fika. Vi mjukstartade helgen med semlor. Det kommer sedan trappas upp och beräknas nå sin kulmen på söndag. 😉
Vanligtvis brukar vi försöka fira födelsedagar vid ett tillfälle under 1 dag.. och då bjuder vi alla samtidigt. Nu blev det så att det kommer folk lite hursomhelst den här gången. Imorgon räknar vi med att ha folk hos oss från mitt i dagen fram till kvällskvisten.

Sen blir det barnkalas på söndag. Moa har bjudit rätt många, så det lär bli ett livat kalas. =)

Ha en trevlig helg!
Kramar från Polyfamiljen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *