Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Fredag med städtips.

Fredag i dag, blev väckt av Hampus som informerade mig om att han minsann hade bokat en tid för provtagning åt mig på HC, han vet att jag är sämst på såntdär själv. Så upp och fixa sig iordning innan han kom och hämtade mig. Hade både ett nytt prob som skulle tas samt några som jag dragit på i flera månader och i princip glömt, men nu är det gjort, skönt! Hoppas bara provsvaren är bra också.

I dag är det ingen vanligt fredag utan det är Moas 9 års dag, hurra hurra för henne! Kommer äta lite god middag i dag bara då hon själv valt att hon ska gå på disco i kväll. Firandet får vänta till i morgon då Lindas och Hampus föräldrar kommer hit på lunch och även ett par andra vänner med deras barn.

I går blev det den obligatoriska städningen inför helgen, skönt att få det undanstökat på torsdagen redan. Måste ju få tipsa om vår nya mopp:) Har alltid kört med Wileda moppen som man köper på vanliga affären men gjorde en översikt av städmaterialet vi hade för ett litet tag sedan och inhandlade lite nytt. Vårt kök är 50kvm bara det så det blir ju lite ytor som ska städas. Om vi börjar med skurmedlet, så istället för att köpa de billiga på typ dollar eller rusta inveterade vi i Induren, ett städmaterial dom använder på större ställen och vid grovstäd. Känns med med något ”riktigt” dom billiga innehåller ju oftast bara en massa vetten iaf, men luktar gott gör dom ju. Sen investerade vi närmare en tusenlapp i en ny mopp, helt galet vi vet, haha Men den vi valde har en lite ”rispigare” yta och är mycket bredare än en vanlig så det passar oss perfekt.

thumbnail_IMG_3374 thumbnail_IMG_3377

Så, fredagens tips, kika över ert städmaterial så blir det mycket roligare att städa! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *