Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Resa till Göteborg

resa med små barn

Här sitter Nils och Signe redo för en 100 mil lång bilfärd ner till Göteborg. Vi har lyckats pussla ihop det så vi fick en långhelg innan jul för att komma iväg en sväng. Det är ju som inte helt enkelt när man har 7 barn, förskola och allt annat kring sig.
Vi sökte ledigt från skolan för barnen, fixade personal till förskolan och helgens matkörning. Känns ändå skönt att vi har folk vi kan lita på runt oss. Så stort tack till er som ställer upp. =)

I skrivande stund befinner vi oss i bilen, knappt halvvägs till målet. Än så länge har resan gått förhållandevis smidig. Det gäller bara att vara väl förberedd med telefoner, surfplattor, fika och andra mutor till barnen. 😉
Vi är hyfsat rutinerade kring detta så det brukar funka bra.
Äldsta pojken som är 15 år ville inte följa med på resan. Känns lite tråkigt förstås.. men det är väl så i den åldern. Det finns roligare saker att göra än att hänga med familjen. Han är en lugn och städad kille, så vi känner ingen oro över att han är hemma. Han vaktar hunden och huset medan vi är borta.. och han har ju sin mormor nära om det skulle vara något.

Vi ser fram mot att komma till Göteborg och träffa Eriks familj. =) Vi ska bo hos hans föräldrar och kommer hinna träffa hans syskon och syskonbarn under helgen. Hoppas alla där nere ser fram emot vårt besök också.
Utöver det planerar vi hinna med en sväng till Ullared och gå på Liseberg.

Ha det så gott!
Polyfamiljen

2 reaktioner på ”Resa till Göteborg

  1. Härligt att komma iväg 🙂 Är en föitig Ullaredsbesökare,var där senast förra helgen.
    Va kul att ni ska träffa Eriks familj. Va de inte dom som tog avstånd i början eller minns jag fel? Skönt om det har blivit bättre 🙂

    1. Ja, det var mycket kul att träffa Eriks familj.. Det var ju lite knöligt ett tag. Men det börjar reda upp sig. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *