Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Mer belysning

fasadbelysninghela

I kväll tog jag på mig varmt och gick ut i kylan för att försöka få till en hel bild på huset och den nya belysningen. Inte det lättaste att få till en bra bild då huset är så långt men såhär blev det iaf, en enorm skillnad från innan. På vänster sida ska det också upp belysning men där har vi inte hunnit byta panel ännu så det får bli till sommaren.

Nu fattas bara belysning just vid entrén som är mitt på huset, där ska vi in med spottar i taket är tanken, får se om det blir nu innan vintern, Hampus tyckte det var aningens kallt att hålla på ute nu och det kan jag förstå.

Nu syns iaf huset och det är inte bäcksvart då vi kliver ur bilen när vi kommer hem eller ska åka tidigt på morgonen. Andra har nog också sett det hänt grejer, många bilar kör nämligen väldigt sakta förbi huset…

2 reaktioner på ”Mer belysning

    1. Ja precis, så är det:)
      vi lever tillsammans allihopa som en stor familj, precis om andra lever i par så lever vi 3 stycken tillsammans och med alla barn som ”våra” barn.
      Kika gärna tillbaka i bloggarkivet så kan du läsa mer:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *