Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Lycksele

I går tog vi och kopplade på husvagnen och åkte upp till Lycksele för att spendera helgen tillsammans med Hampus föräldrar, syskon och respektive, 11 vuxna och 8 barn…

Hela dagen i går var vi på Lycksele djurpark, vi tittade på djur, åkte karusell och lekte på lekplatsen. En lyckad dag som började lite kylig men på eftermiddagen blev det riktigt skönt. Jag känner mig redan som en strandad val så takten är inte den snabbaste men försökte hänga på så gott det gick:) Erik och Hampus tycker jag börjar vagga redan, är värre lär det väl bli med tiden..:)

I dag gick jag in i v 22, tiden både står still och rusar fram på samma gång, konstigt det där. Rekommendationerna säger att väskan ska vara packad i v 25, det är inte länge kvar..

I dag har alla utom jag varit iväg på en gård där dom kikat på maskiner och grejer om jag inte missuppfattade det hela, själv valde jag att stanna kvar i husvagnen, har hunnit sova 3,5 timmar…tröttheten kom visst tillbaka..

Nu ser jag dock att dom är på ingång dom andra med, det började regna så då är det ju inte så roligt att vara ute något mer.

I kväll är det tänkt att vi ska grilla, får se hur det blir med det, regnar det såhär kan det bli svårt, men vi får hoppas regnet ger med sig.

4 reaktioner på ”Lycksele

    1. Vi har hunden och valparna med oss när vi är ute på semester och anpassar oss efter det. Bra att träna valparna att åka bil och vänja sig vid allt möjligt.
      Hur menar du att det känns som vi bara drar igång massa projekt? Vi har ständigt något på gång, ja.. Vi gillar att dra igång och slutföra projekt. Förstår inte riktigt din kommentar angående det? Skulle det vara något negativt?

  1. att folk orkar bry sig på ett negativt sätt om hur ni lever fattar jag inte,,

    tror nog ni alla tre är så mogna att ni klarar att ta hand om det ni tar för er och vad ni nu känner för att göra..

    ha en underbar semester 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *