Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Många järn i elden.

IMG_4132

 

Då var det lördagsmys.

Istället för chips och godis i soffan tillbringar vi kvällen med att inventera och sälja kläder. När man inventerar kryper det gärna fram en massa kläder man nästan glömt bort att man haft i butiken. Då är det läge att rea ut dom istället för att dom ska ta plats i nån låda eller hänga gömd på nån galge bakom något annat. Därför kan man fynda lite hos oss just nu. Leta åt gruppen Mejodej på Facebook. Skriv ett meddelande till oss där om det är något du är ute efter i barnklädesväg så ska vi säkerligen kunna hitta något till bra pris åt dej. Mycket snygga märkeskläder. =)

Av erfarenhet brukar såna här kvällar bli långa då alla mammor kommer igång å vill handla. Men det är ju kul att det finns intresse. =)
(å ja, jag skriver mammor.. för det är 100% mammor jag pratar med… ingen fördom, utan fakta.)

Hampus sitter å uppdaterar webshoppen, Linda räknar kläder och Erik är ute å kör då han har taxijouren ikväll.
Han skulle även svänga förbi en bekant som vi ska samarbeta med på julmarknaden nästa helg.
Då ska vi stå ute å sälja kolbullar, bröd och fikabröd är tanken. Marknadsföra bageri-idéen, träffa folk å dricka glögg.

Fick ett samtal från kommunen i går också förresten.. Dom ville ha in utdrag ur belastningsregistret.. De enda handlingar som fattas för att de ska kunna bedöma ytterligare en gren i vårt företagande..

Många järn i elden har vi. Vi trivs med det. Att det händer saker hela tiden.. Å mycket handlar om planering och att inte sätta sej i soffan varje kväll å slötitta på tv bara för att. Så ett tips för er som aldrig tycker ni hinner med nånting. Stäng av tv’n å gör något annat i stället. Tv’n är nog en stor tidstjuv hos många.

I morgon är nog tanken att det ska bli lite bakning igen. Barnen vill gärna baka pepparkakor, så det ska vi göra. Linda fick lite smått panik idag när Hampus tillät dem att köpa pepparkaksdeg.. haha.. hon tål inte kladd å klet i köket så hon får hålla sej undan både när ungarna och Hampus är där.. haha.. 😉 För ingen av dom kan undgå att kladda ner allt runt sej när dom håller på.
(Dessutom har Linda städat hela köket idag.. så pepparkaksbak är nog inte så uppskattat nu..)

4 reaktioner på ”Många järn i elden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *