Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Kommentarer

Vi har fått massor av fina kommentarer från er och det uppskattar vi verkligen, vi kommer att svara på dem allt eftersom vi hinner. Svaren kommer att hamna under det inlägg där du skrivit din kommentar så kika gärna tillbaka där för svar.

Allmänna frågor som fler kan vilja läsa och ha svar på kommer att komma i egna inlägg.

11 reaktioner på ”Kommentarer

    1. Hej Anna.
      Helt klart är det en annan gruppdynamik när man är tre jämfört när man är två. Är man två är det så självklart på något sätt att man bara har varandra att ta hänsyn till. Ingen riskerar att stå någon annan närmre eller bli särbehandlad inom förhållandet.
      Med tre i ett förhållande blir det fler parametrar att väga in. Det är just såna saker som svartsjuka och utanförskap inom gruppen som riskerar att uppkomma.
      Å visst har vi haft upp och nedgångar, precis som i alla förhållanden.. Det kan ibland vara små saker som gör att man känner sej åsidosatt.
      Vi är väldigt duktiga på att läsa av varandra och ta upp när det är något man känner är fel.
      Vi alla har ju en önskan om att behandla varandra lika. Vi älskar ju alla varandra.
      Sen är det ju givetvis så att man har olika relation till olika personer.. vilket också gäller inom vårt förhållande.. Vi har alla olika egenskaper, olika saker gemensamt och olika tankar. Men på det stora hela hanterar vi det bra. Vi jobbar mer än de flesta par förmodligen gör för att hålla förhållandet vid liv och hela tiden förbättra det. =)

  1. Tack för svaret! Intressant att höra. Råkade hamna på er blogg av en slump och blev givetvis nyfiken. Jag visste inte ens att det fanns polyfamiljer i Sverige. Lycka till med allt!

  2. Tack för svaret! Intressant att höra. Råkade hamna på er blogg av en slump och blev givetvis nyfiken. Jag visste inte ens att det fanns polyfamiljer i Sverige. Lycka till med allt!

  3. Hej, jag vill så gärna komma i kontakt med er, skulle bli superglad om ni kan höra av er via mejl. Jag tycker ni är fantastiska!!!
    Vänliga hälsningar Tina

  4. Hej, jag vill så gärna komma i kontakt med er, skulle bli superglad om ni kan höra av er via mejl. Jag tycker ni är fantastiska!!!
    Vänliga hälsningar Tina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *