Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Redan maj

Den här vintern och våren vet jag inte riktigt var den tagit vägen, ja våren har vi väl lite kvar av ännu men annars tycker jag tiden bara flugit iväg. Vi har hunnit med massor men samtidigt känns det som ingenting…

Nu är helgerna i husvagnen över för den här säsongen, nu ska den bara dras hem och saneras, svårt att städa riktigt när den står i fjällen och den är full av saker för 8 personer. Sen ska den packas om, bort med vintersaker och in med det som behövs för att kunna dra iväg på sommarsemester. Härligt att packa den lite ”lättare” men det blir ändå mycket för 8 pers, i år blir vi nog bara borta 2 veckor mot förra årets 3, dels för att vi ska hinna med en vecka hemma för att fixa och dels för att det inte alltid är så lätt att få ihop det när det är barn som bara bor varannan vecka…Sen har vi ju 2 veckor i Turkiet att se fram emot i September också, härligt ska det bli!!

Här hemma händer det grejer, vi har varit ute och grejat varje ledig minut den senaste tiden och det har gett resultat, nu skulle vi dock behöva hjälp av en grävmaskin, någon som e manad?:) Ska ta bort och släta ut en bit av tomten för att göra parkeringsplats, har en ganska stor ”uppfart” men inte tillräckligt stor för att rymma, husvagn, släpvagn och oftast 3 bilar. Sen har vi massor av ved vi måste bort med, ett växthus är beställt och ska stå där veden är nu, vi har massor av ved så skulle kunna tänka oss att sälja bort den men tyvärr är det svårt när folk vill ha saker gratis, vi är billiga på veden som de tär men nä, gratis ska det tydligen vara..får helt enkelt stapla om den någon annan stans på tomten i väntan på att vi hinner elda upp den.

Sen har vi lite spännande saker på jobbfronten på G också, väntar fortfarande på lite mer info om vad det innebär, spännande spännande.

Full fart mot jobbhelgen!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *