Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

God Jul

Polyfamiljen vill härmed önska er alla en riktigt God Jul!
Vi startade dagen med sovmorgon till kl 10 och sedan har barnen öppnat lite julklappar som tomten lämnat till dem under natten, alla barnen fick nya kläder som dem skall ha i dag, klänningar till tjejerna och skjorta och fluga till killarna. Mammans mamma hade även lämnat lotter till oss alla 8 så dom har vi skrapat, inga större vinster dock, bara en av tvillingarna som vann 5 kr, men han var glad för det:)
Halv 12 har klockan hunnit blivit och det är läge att plocka undan frukosten från bordet, få pappa1 till att stryka alla killarnas skjortor (han är bäst på det!) och oss andra att styra upp resten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *