Välkommen till en av Sveriges största bak/lifestyle bloggar. Nina Hermansen heter jag som driver den här bloggen. Jag är gift med Tony och så har jag tre härliga pojkar som är 19, 17 och 7 år. Min blogg har drivits sedan 2003 och är nog en av Sveriges ”äldsta" bloggar. 2012 kom jag med i succéprogrammet "Hela Sverige Bakar" och var med i 6 härliga veckor och kom på en sjätteplats i programmet. Jag är utbildad Makeup artist och även konstnär. Här på bloggen får du hänga med i allt vad mitt liv innebär. Allt från glamourösa events och familjeliv till skitiga tvätthögar på badrumsgolvet, ångest och hypokondri. Här kan du också hitta sminktips, mode, inredning och härliga recept varje dag. Känn dig välkommen! ♥

Annons

Vinn en smörgåstårta på Helenas Kök & Catering

 

Nu har jag en jättefin tävling i samarbete med Helenas Kök här i Enköping! Du kan vinna en smörgåstårta för 10 personer!! Va? Huuur najs är inte deeeet då?! Helenas smörgåstårtor är UNDERBARA. Jag äter lunch hos Helena ibland och kan nog på rak arm säga att dom har de ABSOLUT godaste hälsotallrikarna i hela Enköping. Den med lax är ORGASMGOD! Jag sitter alltid och hummar för mig själv när jag äter den. Lyckades t.o.m få min pappa (som är den kräsnaste finnen som går i ett par skor) att testa och han blev helt såld!

För att vara med och tävla om en smörgåstårta ska du kunna hämta smörgåstårtan på Helenas Kök här i Enköping samt så ska du:

 

* Skriv bland kommentarerna att du deltar.

* Dela inlägget genom att klicka på SHARE ikonen längst ner till höger på detta inlägg.

* Gilla Helenas Kök & Catering på Facebook.

 


Tävlingen kommer att pågå till fredagen den 1/6.Vinnaren kommer att presenteras här på bloggen på lördagen. Vinnaren kommer få ett bevis på vinsten hemskickat som sedan visas upp på Helenas Kök. Smörgåstårtan måste beställas en dag innan. 

LYCKA TILL!!!

Annons

29 reaktioner på ”Vinn en smörgåstårta på Helenas Kök & Catering

 1. Jag är absolut med och tävlar, och jag älskar smörgåstårta!! Det skulle verkligen bli lite vardagslyx att få en smörgåstårta bara sådär. MUMS!!

 2. Gillat o delat… och håller tummarna hårt för en smörgåstårte vinst.. Då kan vi mumsa på den när vi firar att jag fyller år

 3. MIIIIIIIIN, vill HAAAAAAAA, älskar de smörgåstårtorna, pliiiiiiiiis ge mig så blir jag lyckligast ut av alla :)

 4. Såklart jag är med i denna tävling, hade ju vart såå gott och trevligt att bjuda familjen på lite härlig söndagsmiddag..:) Kram

 5. Som såååå många andra vill man ju vara med och hoppas på att vinna en smaskig smörgåstårta! :D

 6. Åh, smörgåstårta är det allra bästa jag vet.. och jag har inte provat på det efter operationen, tänk att få njuta av en bit.. det vore helt underbart!!

 7. Delar och vill vinna!Härlig överaskning till älsklingen på bröllopsdagen,
  han skulle bli snopen men väldigt glader:-)

 8. Åh hoppas på tur :-) Tänk att få bjuda på en härlig smörgås tårta när min älskade dotter slutar 9.an :)Har så klart gillat och delat först……

 9. Jag är en riktig smörgåstårtälskare och vill passa på att ta chansen att få njuta av en smörgåstårta från Helenas Kök och catering , så nu kan jag bara hoppas på att få bli den lyckliga som vinner =) Hoppas hoppas hoppas…….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Annons