Nina Hermansen heter jag som står bakom denna bloggen. Jag är gift med Tony och så har jag tre underbara pojkar som är 19, 16 och 6 år. Jag har bloggat sedan 2003 och är nog en av Sveriges ”äldsta rävar” i bloggvärlden. 2012 kom jag med i succéprogrammet "Hela Sverige Bakar" och var med i 6 härliga veckor och kom på en sjätteplats i programmet. Här på bloggen får du hänga med i allt vad mitt liv innebär. Allt från glamourösa events och familjeliv till skitiga tvätthögar på badrumsgolvet, ångest och hypokondri. Här kan du också hitta sminktips, mode, inredning och härliga recept. Känn dig välkommen! ♥

Annons

Bra för naglarna

20120402-070726.jpg

Tack för tips om nageltjossan. Nu har jag googlat mig fram till dessa 2. Vilken av dom är eller är det samma?!

Annons

En reaktion på ”Bra för naglarna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Annons