Välkommen till en av Sveriges största bak/lifestyle bloggar. Nina Hermansen heter jag som driver den här bloggen. Jag är gift med Tony och så har jag tre härliga pojkar som är 19, 17 och 7 år. Min blogg har drivits sedan 2003 och är nog en av Sveriges ”äldsta" bloggar. 2012 kom jag med i succéprogrammet "Hela Sverige Bakar" och var med i 6 härliga veckor och kom på en sjätteplats i programmet. Jag är utbildad Makeup artist och även konstnär. Här på bloggen får du hänga med i allt vad mitt liv innebär. Allt från glamourösa events och familjeliv till skitiga tvätthögar på badrumsgolvet, ångest och hypokondri. Här kan du också hitta sminktips, mode, inredning och härliga recept varje dag. Känn dig välkommen! ♥

Annons

Bra för naglarna

20120402-070726.jpg

Tack för tips om nageltjossan. Nu har jag googlat mig fram till dessa 2. Vilken av dom är eller är det samma?!

Annons

En reaktion på ”Bra för naglarna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Annons