Bloggar om mitt liv som ensamstående tvåbarns mamma och min galna vardag. Nyss funnit glädjen till löpning efter min stora livsomställning. Här ingår även lite kost,mode och annat kul. Häng med ;-)

Att vara hel med ändå ha saknad!!!

Go kväll!

Ni anar inte hur varm jag blir i kroppen när jag har mina kära hos mig. Nu har jag båda mina barn hos mig. Efter lite mer än en vecka utan liten. Stor har jag haft hos mig hela tiden. Men mär vi är tillsammans så är det lite extra. Även om det kan vara fullt av olika känslor så är det ändå lite extra när man inte fått träffas på ett tag. I eftermiddags så gick jag och stora dottern hem till litens pappa för att hälsa på och då ville ju liten följa med hem över natten.. Klart hon får.. Mammas hjärta smälte ju. Har ju saknat henne så mycket.

Lite extra mysigt är det när man får en påhälsning på jobb. Stora dottern hade tagit bussen in till mitt jobb så vi kunde spendera eftermiddagen på stan. Äta lite middag och göra lite ärenden 🙂  Så klart blev det sushi när hon får bestämma 🙂 Sen tog vi bussen tillsammans hem.

13879280_10154375579512288_3888844648972194811_n

När vi kom hem så tog vi besöket hos exet och liten 🙂

Nu har jag barnen hos mig och jag njuter för fullo och det är bara min kärlek som saknas.. Men han kommer snart 🙂

Ha en super kväll 🙂

Kram N

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *