Bloggar om mitt liv som ensamstående tvåbarns mamma och min galna vardag. Nyss funnit glädjen till löpning efter min stora livsomställning. Här ingår även lite kost,mode och annat kul. Häng med ;-)

Stresstest och skönhetsvård!

Go kväll!

Idag så hade stor tid för den efterlängtade nagelbyggningen som hon har gått och pratat om i månader. Jag sa ok så länge hon betalade den själv. Vi gick på stan i Malmö och letade efter denna lilla nagelstudio då en man kommer fram till oss och frågar om jag vill göra ett stresstest…. Jag tittar på mannen med irreterande blick och säger -Jag är ensamstående med två barn, en med tre års trots och en fjortonåring med hormoner så det sprutar av henne. Jag jobbar 100%… Jag behöver inte göra något STRESStest!! Mannen tittade på mig och backade och stor bara skrattade och sa… Men mamma så kan du ju inte göra!.. Jag bara… Vadå?!

stressad1_88091412

Snart åker vi på semester.. bara 4 dagar kvar 😉

Nå vi hittade nagelstudion och hon fick sina naglar och några timmar senare var det dags för hennes ansiktsbehandling hos Diana på L9 Fitness i Burlöv..

Nu ikväll så sitter jag och myser.. medans många tankar far runt i huvudet på mig.. både jobbiga och bra tankar.. Känner att jag behöver komma ut och springa för att rensa huvudet! Snart..så ska jag få springa igen.

Ha en skön kväll mina vänner 🙂

Kram N

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *