Bloggar om mitt liv som ensamstående tvåbarns mamma och min galna vardag. Nyss funnit glädjen till löpning efter min stora livsomställning. Här ingår även lite kost,mode och annat kul. Häng med ;-)

En ny orörd vecka och morsdag!

God morgon!

Då påbörjar vi en ny orörd vecka och har möjligheten att fylla den med en massa roliga saker. Jag har redan en hel del inplanerat och det får ni läsa under veckans gång 🙂

Igår var det ju morsdag.. Grattis än en gång till alla mammor. Själv blev jag firad med ostbricka på kvällen eftersom vi hade fullt med saker inbokat under dagen. Typ som att fixa presenter gå på kalas osv. Men kaffe på sängen blev det inte 😛

2016-05-30_06.18.32

2016-05-30_06.17.57

Detta är mina fina morsdagpresenter från mina underbara barn. Boken fick jag av stor och choklad och trisslotter av liten som hennes pappa hjälpt henne att handla.

Vi var på kalas hos litens pappa som fyllde år för några dagar sedan. Det var så trevligt att få träffa hela släkten igen. samt att få krama om och mysa med liten. Jag var orolig att hon skulle bli jätte ledsen när jag gick. Men det var inga problem för hon hade faster och storasyster där. Men när hon skulle skiljas från storasyster så bröt hon ihop helt. Jag tycker så synd om henne.

2016-05-30_06.28.19

Jag önskar er en underbar måndag och en bra start på veckan 🙂

Kram N

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *