Bloggar om mitt liv som ensamstående tvåbarns mamma och min galna vardag. Nyss funnit glädjen till löpning efter min stora livsomställning. Här ingår även lite kost,mode och annat kul. Häng med ;-)

Lite bloggtorka och harmoni i själen!

Go kväll alla kära läsare!

Jag vet att här har det inte kommit något nytt inlägg på en hel vecka. Jag har inte riktigt känt lusten till det eftersom jag inte har varit på humör. Jag har varit ledsen av olika skäl och då inte haft lust att skriva. Ibland är skrivandet det bäste men inte denna gången. Känner inte att jag vill gå djupare in på det med jag har fått prata av mig med en god lyssnare 🙂

Jag fick mycket tid för mig själv i helgen. Det blev en date med fina Anna 🙂 En stund på Malmö Raceway för att kolla in svägerskan när hon kör sin värsting bil. Lite Melodifestivalen på lördagen och avslutade helgen med löpning som inte gick super bra….snarare tvärt om 🙁

2016-05-19_20.56.46

Måndagen efter jobb träffade jag Evelina och körde löparstyrka i Pildammsparken och typ resten av veckan har jag haft en grym träningsvärk. Har knappt klarat av att gå upp eller ner för trapporna på jobb. Samtidigt som att det är en skön smärta för att det är från något som jag har gjort gott för kroppen. Först igår kom jag ut på en 5 km löprunda som var så tung. Benen kändes som bly!

I Tisdags blev det biobesök med stora dottern. Vi spanade in Angry Birds filmen. Den var okej!

Idag har det varit tok lugnt på jobb. Jag flexade ut tidigare för det var Förskolansdag på förskolan. De hade allsång och picknick medtages. Uppträdande av personal och barn samt ett underbart väder. Både jag och litens pappa och båda barnen. Det var så mysigt och trevligt. Jag hade gjort köttbullssallad och han hade med sig fika.

Nu ikväll har jag båda barnen under mitt tak och jag är full av harmoni i min själ. Jag har inte mått så här bra på en hel vecka. något som också glädjer mig är att stora dottern ler. Hon har skrattat och jag älskar och se det- Jag är varm i hjärtat, så varm så att det tåras i mina ögon.

Ha en underbar kväll! Kram N

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *