Bloggar om mitt liv som ensamstående tvåbarns mamma och min galna vardag. Nyss funnit glädjen till löpning efter min stora livsomställning. Här ingår även lite kost,mode och annat kul. Häng med ;-)

Nedräkningen pågår för fullt!

God morgon!

Sovit som en stock när jag väl kom till ro. Det tar alltid lite tid att komma ner i varv när man har varit ute och sprungit på kvällen. Men det är ju så skönt. Jag vaknade innan klockan idag med. Redan 05.35.. Galet! Det har varit så denna veckan. Vaknat otroligt tidigt.. Lite trist när man inte behöver gå upp tidigare..

hotel-okeanis-002

Här hemma pågår nedräkningen för fullt. Nu är det ju bara 27 dagar kvar. Jag känner att det är med blandade känslor som jag räknar ner. Jag längtar att få komma iväg på semester. En utmaning av dess like. För er kanske det är inget big deal men för mig och oss som aldrig varit på en charter resa tidigare och åka själva. Det är stort för oss…och spännande. Samt att vara ifrån liten en hel vecka. Det är tok jobbigt. Vi har ju börjat utöka dagarna så snart är vi uppe i att hon är hos oss en vecka var. Men ja.. lite svårt att förklara. Mitt mamma hjärta är lite trasigt!

Men som vi ska njuta av sol och bad and No stress!!

Men idag ska jag njuta av min semesterdag 🙂

Kram N

En reaktion på ”Nedräkningen pågår för fullt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *