Bloggar om mitt liv som ensamstående tvåbarns mamma och min galna vardag. Nyss funnit glädjen till löpning efter min stora livsomställning. Här ingår även lite kost,mode och annat kul. Häng med ;-)

Underbar helg med massa skoj :-)

I fredags var det lite hektiskt här hemma med fix och trix. började dagen med ett träningspass. Gött 🙂

IMG_20140523_095937

Vi skulle ju har kalas på lördagen.  Så på lördagen då kära sambon fyllde ju år. Så här var en massa nära och kära. Det bjöds på god mat och kall efterrätt. Förhoppningsvis var alla nöjda och glada när de återvände till sina hem. Här blev det lugn och stillsamt på kvällen och denna mamman deckade ganska tidigt.

20140525_075729

20140525_092632

Idag är det ju morsdag och titta vad jag fick av familjen 🙂 En ansiktsbehandling hos Maria. Vilket också innebär lite egentid och njutning 🙂 Blev denna mamman glad eller?! JAAAAA!!

Nu har vi precis kommit hem från kalas. Vi har varit hos kära vänner där deras äldsta dotter fyller 4 på tisdag men firas idag av släkt och vänner. Min minsta har haft fullt upp med alla intryck så när vi gick hem somnade hon sittandes i vagnen medans jag pratade med min mamma i telefon… Nu sover hon gott i sin säng 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *