Bloggar om mitt liv som ensamstående tvåbarns mamma och min galna vardag. Nyss funnit glädjen till löpning efter min stora livsomställning. Här ingår även lite kost,mode och annat kul. Häng med ;-)

Glad blir ledsen!

Min stora tjej passade på att gå till frisören i torsdags och skaffa sig en ny modig frisyr. Hon kände sig så fin och verkligen längtade till att få komma till skolan idag för att visa sin nya frilla.

20140418_101252

 

Visst är den fräck. Så stolt när hon kommer till skolan. Men under skoldagen så snackade tjejerna i klassen om henne och fnittrade åt henne samtidigt som de kollade på henne. Hon var så ledsen när hon ringde mig från skolan. Jag bad henne gå och prata med en vuxen på skolan. Det gjorde hon och då sägen denna vuxna pedagog att hon inte hade tid att ta tag i det just nu!!!!…… Är det så det ska gå till? NEJ! Jag gick och mötte henne när hon slutade så hon kunde känna att hon kunde prata ostört på vägen hem. Fy vad det gör ont i mitt mamma hjärta..

 

 

 

 

4 reaktioner på ”Glad blir ledsen!

  1. Att det ska vara så svårt att göra en förändring utan att andra ska känna ett behov av att påpeka det genom blickar och snack bakom ryggen. Bara för att någon vågar göra någonting annorlunda?
    Det gör mig ärligt talat ledsen att andra, speciellt barn och ungdomar ska peka ut den som gör något som man själv aldrig skulle våga göra!
    Jag tycker helt klart att din dotter ska vara stolt över sin nya frisyr och inte lyssna på tjejerna i klassen. Funderade själv på att klippa mig så en gång men vågade aldrig..

    Hoppas att hon känner sig bättre till mods om ett tag, jag tycker att hon har gjort någonting riktigt bra!

  2. Hej!
    Berättade för Julia, och hon blev väldigt upprörd. Hälsa henne från framförallt Julia, att hon är jättefin i håret. Julia sa också, hon kan börja på min skola, där hade ingen gjort så. Kram!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *