Bloggar om mitt liv som ensamstående tvåbarns mamma och min galna vardag. Nyss funnit glädjen till löpning efter min stora livsomställning. Här ingår även lite kost,mode och annat kul. Häng med ;-)

Annons

Jag blir galen!

Go kväll vänner!

Denna kvinna blir galen.. Jag försöker vara stark. Men det är inte alltid så lätt.  Samtidigt så vet jag att jag mår så sjukt dåligt om jag släpper på mitt sug.

images-1

Men ikväll blir jag galen för jag är så sjukt gottesugen. MEN!!  Vilken tur att jag inte har något godis hemma. Kroppen skriker efter choklad..Fan!

Men jag ger mig inte utan poppar lite popcorn istället.hihi…

Annons

Go kväll i vårt avlånga land!

Ja då är snart lillördag över. För det är ju lillördag man kallar onsdagar ju! Samt att arbetsveckan börjar gå mot sitt slut. Helgen och veckan har varit hektisk.

I måndags så var jag på föräldrar möte. Ren information inför höstens flytt för liten. Dags att flytta upp i treårsgruppen! Galet vad tiden går. Snart 3 år gammal.. Min lilla stumpa!

cd7628aca4519550109b8e71bac37229

Ikväll har jag äntligen kommit ut på veckans första löprunda.. Min plan var att träna igår men kroppen strejkade och jag har fått lära mig att det är väldigt noga att lyssna på kroppen. Men jag säger bara.. gud vad skönt det var.. Samt att få rensa huvudet..för det behövs ibland!

Och vet ni vad jag har gjort idag. Jag har skaffat mig ett medlemskap på L9 Fitness i Burlöv.. Nu blir det mer än bara löpning :-) Ser fram emot det :-) Lite exalterad faktiskt.. hihi

Förresten!!.. Bara 15 dagar kvar till vår resa.. woop woop

Annons

Lite bloggtorka och harmoni i själen!

Go kväll alla kära läsare!

Jag vet att här har det inte kommit något nytt inlägg på en hel vecka. Jag har inte riktigt känt lusten till det eftersom jag inte har varit på humör. Jag har varit ledsen av olika skäl och då inte haft lust att skriva. Ibland är skrivandet det bäste men inte denna gången. Känner inte att jag vill gå djupare in på det med jag har fått prata av mig med en god lyssnare :-)

Jag fick mycket tid för mig själv i helgen. Det blev en date med fina Anna :-) En stund på Malmö Raceway för att kolla in svägerskan när hon kör sin värsting bil. Lite Melodifestivalen på lördagen och avslutade helgen med löpning som inte gick super bra….snarare tvärt om :-(

2016-05-19_20.56.46

Måndagen efter jobb träffade jag Evelina och körde löparstyrka i Pildammsparken och typ resten av veckan har jag haft en grym träningsvärk. Har knappt klarat av att gå upp eller ner för trapporna på jobb. Samtidigt som att det är en skön smärta för att det är från något som jag har gjort gott för kroppen. Först igår kom jag ut på en 5 km löprunda som var så tung. Benen kändes som bly!

I Tisdags blev det biobesök med stora dottern. Vi spanade in Angry Birds filmen. Den var okej!

Idag har det varit tok lugnt på jobb. Jag flexade ut tidigare för det var Förskolansdag på förskolan. De hade allsång och picknick medtages. Uppträdande av personal och barn samt ett underbart väder. Både jag och litens pappa och båda barnen. Det var så mysigt och trevligt. Jag hade gjort köttbullssallad och han hade med sig fika.

Nu ikväll har jag båda barnen under mitt tak och jag är full av harmoni i min själ. Jag har inte mått så här bra på en hel vecka. något som också glädjer mig är att stora dottern ler. Hon har skrattat och jag älskar och se det- Jag är varm i hjärtat, så varm så att det tåras i mina ögon.

Ha en underbar kväll! Kram N

Annons
Annons

Nedräkningen pågår för fullt!

God morgon!

Sovit som en stock när jag väl kom till ro. Det tar alltid lite tid att komma ner i varv när man har varit ute och sprungit på kvällen. Men det är ju så skönt. Jag vaknade innan klockan idag med. Redan 05.35.. Galet! Det har varit så denna veckan. Vaknat otroligt tidigt.. Lite trist när man inte behöver gå upp tidigare..

hotel-okeanis-002

Här hemma pågår nedräkningen för fullt. Nu är det ju bara 27 dagar kvar. Jag känner att det är med blandade känslor som jag räknar ner. Jag längtar att få komma iväg på semester. En utmaning av dess like. För er kanske det är inget big deal men för mig och oss som aldrig varit på en charter resa tidigare och åka själva. Det är stort för oss…och spännande. Samt att vara ifrån liten en hel vecka. Det är tok jobbigt. Vi har ju börjat utöka dagarna så snart är vi uppe i att hon är hos oss en vecka var. Men ja.. lite svårt att förklara. Mitt mamma hjärta är lite trasigt!

Men som vi ska njuta av sol och bad and No stress!!

Men idag ska jag njuta av min semesterdag :-)

Kram N