Vinn VIP biljetter till Måns Zelmerlöw

mans zelmerlow parken zoo 2015
Okej nu vet jag en som skulle ha blivit väldigt sur på mig om han hade kunnat läsa små bokstäver.. Elias. För jag tänker nu låta en av er vinna VIP-inträde för att se Elias stora idol Måns ZelmerlöwParken Zoo i sommar! Wooooow eller hur!!?! Den 12 juli kommer Måns med sin sommarturné The heroes tour att ta över scenen i tivoliområdet på Parken Zoo i Eskilstuna, jag önskar verkligen att vi också kunde åka dit! I VIP-inträdet ingår inträde till djurparken, åkband, helt nya dinosaurieutställningen, Måns uppträdande och matbiljetter för sig själv och hela familjen den 12 juli, så missa inte detta!

För att vara med och tävla;
Berätta om något hjältemodigt du har gjort i din vardag?

Tävlingen pågår till den 21/6 och vinnarna presenteras här på bloggen. En ping kommer på Easy Babies Facebooksida när vinnaren är presenterade. Det är vinnarens eget ansvar att kontakta mig med namnuppgifter, antal personer och telefonnummer senast 23/6 för att få tillgång till sin vinst.————————————————————————————————————— Vinnare: Stort grattis till signaturen Malin. Maila mig din familjs namn till [email protected] senast 23/6. 

g3vfnmsk1tmzxjned4bl

14 reaktioner på ”Vinn VIP biljetter till Måns Zelmerlöw

  1. Vardags Heroe har jag varit speciellt i mitt förra jobb då jag var flygvärdinna. En gång hade vi en passagerare som var helt enormt flygrädd, jag tog hand om denna (vuxna) tjej och satt och höll i hennes händer och guidade henne igenom en hel resa till London. Lugnade, tröstade och berättade vad som hände. Har nog aldrigt fått ett så gulligt brev från en väldigt lättad och glad person efter denna resa!

  2. Suttit vid min älskade Mammas sida tills hon lämnade mig. Hon, jag . Det var vi. och cancern. Och sen har jag levt mig igenom en sorg som var massiv och skövlande. Men nu syns ljuset åter genom sprickorna. Det är dags att fylla på med musik, glädje och nya minnen. Väcka sinnena till liv. Det skulle hon tyckt om min Mamma <3

  3. Jag tycker jag gör hjältemod varje dag. Jag försöker hjälpa och stödja de som har det sämre här i tillvaron. Visst, jag kan inte skänka pengar till alla romer och hemlösa men jag bidrar och ser dom. Många av oss blundar och ignorerar dom, men de finns där mitt bland oss. Vi måste ta tag i detta problem. Lyfta det på agendan, låt det bli en politisk fråga, driva det vidare. Blunda inte, hjälpa till på det sätt just JAG kan!

  4. Hjältemodiga saker gör jag mest hela dagarna på jobbet 😉
    Ser till att kunderna får sina saker, minst 3 stycken per dag glömmer varor och om jag ser det i tid så antingen ropar jag efter kunden eller så springer jag efter. En gång hittade jag en plånbok med pengar/kontokort och allt sånt i, så jag googlade namnet som stod på kontokortet och fick tag på ett nummer till hennes pappa. Så strax efter kom ägaren av plånboken och var så himla lättad.

  5. Jag är lärare i år 3 och har under det här året varit stödperson till en f.d elev som har det tufft socialt och även har koncentrationssvårigheter i skolan. Det tycker jag är hjältemodigt eftersom jag egentligen är ganska sliten och har upp över öronen med administrativt jobb förutom undervisningen. Men vi gillar varandra och har alltid kul när vi ses, det ger mig mycket. Hon älskar Måns och hennes stora intresse för övrigt är djur så ZOO med Måns passar perfekt.

  6. När jag gick igenom mina missfall kände jag mig som en hjälte, som en superkvinna som tog sig igenom en storm. Idag har vi två underbara barn som skulle älska att få gå på Parken Zoo, titta på djuren och dansa till sin favoritlåt Heroes 🙂

  7. Hej!

    Hjältemodigt från min vardag –
    att lära mina barn allas lika värde!
    Att stå för sin åsikt och stå emot mobbning! Min superkraft blev i skolåldern att stå emot och visa min mobbare att hens kränkande behandling mot mig pga mina utländska rötter inte accepterades. Idag delar jag den kunskapen och erfarenheten med mina barn. Och av min tid och uppmärksamhet med varje liten ensam individ i mitt jobb som pedagog. Det är att vara hero!
    Ha en fin sommar!
    Med vänlig hälsning,
    Kristiina.

  8. Hej!

    Vi vill gärna vara med och tävla. Idag är det Norias 8-årsdag så hon får stå för vårt bidrag. Hon tycker mycket om Måns Zelmerlöv och skulle garanterat älska ett besök till Kolmården.

    ”Jag är en miljöhjälte, säger mamma och pappa, för jag cyklar alltid till skolan även om det är snö och regn. Jag brukar handla på loppis och struntar i att de är begagnade. När jag har vuxit ut kläder ger vi bort dem. Vi har skickat till Gambia, för mammas jobbarkompis brukar åka dit. Några småtjejer har mina gamla sommarkläder nu”

  9. Jag skulle vilja vinna denna VIP-biljett men inte till mig själv, utan till min jobbarkompis som räddade livet på mig när min allergi slog till på stort.
    Vi jobbade tillsammans på en korttidsavdelning och jag kände av någon doft (jag har en doftallergi) så jag gick och la mig i personalrummet och tog mina mediciner. Blev dock inte bättre utan bara sämre och så pass dålig att jag inte kunde hämta/ringa på hjälp. Victoria som hon heter, kände att nåt var fel trots att de andra sa att jag skulle vara ifred, men hon följde sin magkänsla och när hon kom in kommer jag ihåg att jag satte mig upp i panik att inte kunna svälja. Hon fattar direkt, ringer 112 och sen på våran chef. Jag var riktigt dålig och i princip okontaktbar när ambulanspersonalen kom och hade inte hon kommit in så vet jag inte vad som hade hänt..
    Jag skulle vilja ge henne den här chansen, så blir det inte så himla dyrt för henne att betala till barnen och sen kan hon tillsammans med hennes döttrar se deras Idol! 🙂

  10. Hur ska jag kunna göra ”min story” speciell, när andra säkert komma tycka att det inte är något speciellt.. Men detta är min story och jag ska försöka. Jag är 16 år, och ska jag vara helt ärlig så har jag inte riktigt hunnit göra något ”hjältemodigt”. Det kan ha funnits tillfällen då jag hade kunnat ta chansen men inte vågat ta chansen, då man i sådana situationer oftast blir rädd. Men en sak som jag är stolt över tänker jag faktiskt berätta. För många kan detta anses som töntigt eller ”äsch, det var ju inget”. Jag har stor komplex över min kropp, det har jag alltid haft. Jag har alltid varit den tjejen som är snäppet större än de andra, lite längre än de andra tjejerna och den som fick höra de ena och de andra om sig. När jag gick i grundskolan, fanns det inte med på kartan att hänga med och simma på idrotten. Att visa mig i bikini? ALDRIG. Paniken som alltid uppstod när idrottsläraren kom in under någon undervisning för att ge ”lite information”. Då visste jag, japp då var det dags för det igen. Min största rädsla. Jag vågade inte, jag stannade hemma varje gång och lät rädslan vinna över mig och om och om igen. Men när jag var hemma ÖNSKADE jag att jag kunde varit med, för jag gillade ju och simma? Men jag kunde bara INTE. Vilket är otroligt tråkigt att låta rädslan ta över viljan.

    Nu går jag på gymnasiet, för några månader sedan så var det då dags för ”lite information igen”. Nu kom det igen, självklart. Det var dags för badhuset igen! Jag hade bestämt mig för att inte vara med. Men vet du? Morgonen jag vaknade, tog jag fram min bikini och ställde mig framför spegeln och sa, varför inte? Det här är jag, och såhär ser jag ut. ACCEPTERA!
    Jag åkte dit. Jag åkte dit med rädsla men åkte hem med ett leénde. Jag var hjältemodig, jag var min EGEN hjälte.
    Som ett stort fan utav måns…& även resten utav min familj. Hade jag blivit så otroligt glad och tacksam om jag hade fått se honom live.

  11. Det första jag kommer att tänka på är att jag verkligen kände att jag gjorde en hjälteinsats när jag födde mina barn. I 19 timmar låg jag i värkar med första barnet, de andra två barnen tog kortare tid men ja, det gjorde ont som satan och alla vi kvinnor som har fött barn är hjältar. Det är en riktig kämparinsats vi gör. En inre styrka som kommer fram och är häftig att uppleva 🙂

  12. Att sitta vid min Mammas sida genom sjukdom , att förlora henne. Inga ord kan beskriva den saknaden. Att överleva. Att ovanpå det få missfall efter att ha försökt få barn i åtta år. Att ovanpå det bli kroniskt sjuk. Och ändå möta varje dag trots att det är som en bergsbestigning. Jag väljer livet. Gärna musik, glädje, djurpark och nya fina minne till vår lilla familj!

    Alla är vi hjältar på vår egna lilla stig längs livets väg. WE are the heroes <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *