Vinn Pippi paket!

IMG_3037Vem vill VINNA ett sånt här fint Pippi paket? (pojken på bilden ingår ej ;)) Nu tävlar jag nämligen ut 2 st ex av Känner du Pippi Långstrump från Rabén & Sjögren som innehåller både den klassiska gula boken Pippi Långstrump och figurer av Pippi, Herr Nilsson och Lilla gubben. Jag kan ju säga att Elias äääälskar sitt Pippi kit 🙂 För att vara med och tävla behöver du bara skriva vem du vill vinna Pippi paketet till i en kommentar till det här inlägget.
Psst.. Du missar väl inte att följa mig och bloggen på Instagram @morsanj också? Där läggs det ut bara ut bilder som inte visas här på bloggen 😉

Tävlingen pågår till den 25/9 och vinnaren presenteras på Easy Babies Facebook sida

82 reaktioner på ”Vinn Pippi paket!

  1. Jag vill vinna Pippi paketet till sonen på 2,5 år som precis blivit storebror. Det pratas mycket om Pippi här hemma och han fick de påtecknade filmerna i storebrorspresent men han hade nog väntat sig den tecknade Pippi för han tjatar hela tiden om Pippi men vill inte se filmerna. Så ett Pippi kit skulle passa perfekt här hemma.

  2. jag vill vinna pippiböckerna till mina barn såklart. pippi var en av mina favoriter när jag var liten och nästa sommar ska vi till ALV. får nog ta och överösa dem med astrids verk tills dess.. =)

  3. Jag skulle ge vinsten till min 3-årige son om jag vann, jag läser bok varje kväll och trots att Pippi Långstrump är en favorit som finns med varje kväll som docka har vi ingen Pippi-bok så sonen skulle bli överlycklig!

    Ha en fortsatt toppenkväll!

    Hälsningar Camilla

  4. Tävlar jätte gärna om boken till min fyraåring eftersom han är en riktig bokmal. Vi läser alltid minst en bok till kvällen så det går åt många böcker här hemma så påfyllning är alltid välkommet

  5. Om jag skulle vinna detta Pippi kit skulle jag ge det till min dotter på snart 2 år, hon älskar redan Pippi och när vi åker bil sitter hon och ropar PippiPippi i baksätet till vi drar igång Pippi låten på cdn. Hon skulle bli överlycklig för detta kit för då skulle vi kunna sitta tillsammans med storebror och läsa tillsammans om den stora favoriten

  6. Jag vill vara med!
    Skulle ge boken till min son William som fyller 1 år den 30:e september. I för sig skulle han nog bara äta upp den om jag gav den till honom nu, men den skulle få en fin plats på boklisten i hans rum, tills han är gammal nog att uppskatta alla Astrid Lindgrens verk.

  7. Självklart vill jag ge Pippi-paketet till mig själv. Jag är 41 år men min största idol genom tiderna är faktiskt Pippi. Vilken tjej!!! Okej, sen kan jag väl dela med mig liiite av vinsten till barnen, OM de är snälla!

  8. Till min son Dexter,Pippi är den stora idolen,Pippi spelet (ipaden) går varmt här hemma och filmerna avlöser varandra.Skulle sitta fint med ett par riktiga leksaker oxå 🙂

  9. Jag skulle vilja ge min dotter Olivia detta i pottpresent. Hon är så duktig och har helt plötsligt börjat kissa på pottan. Vägrar att kissa i blöja, nu är det bara pottan som gäller. Helt otrolig!
    Dessutom älskar hon Pippi så detta skulle vara det bästa att ge henne 😀

  10. Jag är faster till en liten tjej på 2,5 år som gillar att kolla på Pippi. Det vore så kul att få ge henne boken och dom roliga figurerna! Hade kunnat bli en fin julklapp..

  11. Hej!
    Är en snart blivande 2 barnbarnsmormor som gärna tar chansen! 🙂
    Den som ska få detta är mitt första barnbarn, som kommer att bli
    en toppen storasyster! Hon älskar ”Pippi Långstjump”, hon hoppar och
    sjunger ”hä komej pippi långstjump, tjolahoppsansa”! När hon är lite sjuk
    så vill hon alltid se filmen.
    Hon och det kommande barnbarnet är det bästa som finns för mig. För då
    glömmer jag min ständiga smärta för en stund, vila får jag göra efteråt. 🙂
    Tänk om jag hade turen med mig och fick ge detta till henne!
    Håller nu tummar och tår, för allt vad det går!
    Så att henne jag, överraska får!
    Tack för chansen!
    Mvh
    Pia Li

  12. Jag vill vinna den till min fina Elin MINNA Aurora Gustafsson Pippi Långstrump 4år & hennes bästa kompis & lillasyster ISA-LINN 2år. Minna vet att hon är Pippi & döpte sig till det när hon var 2år. Sen dess är det bara så. Hon är den snällaste mest omtänksamma storasyster man kan önska sig. Till de flesta vuxnas förvåning & delar alltid med sig till & leker med lillasyster. De skulle bli så glada.

  13. Åh Pippi min guddotters favorit. Hon brukar klä ut sig till Pruskiluskan och sjunga, ”Vi kommer i från riara”
    Varje gång jag besöker henne måste vi se ett avsnitt med pippi. Hon hade älskat detta pippi paket. Perfekt present till henne i julklapp =)

  14. Wow,. Jag är gudmor till världens bästa Marlon, han fyller tre år i nov. & jag håller på att skissar på en pippitårta som jag ska göra till honom, det lyder nämligen ett pippitema hemma i hans hus.. han ÄLSKAR pippi.. nu håller vi tummarna, hårt!! Det vore en toppen present.

  15. Jag vill såklart vinna detta till min son Elliot 2 år som älskar Pippi! På morgonen vaknar han 15 min innan klockar ringer och springer in till vårat sovrum och ropar Pippi! Då får han krypa upp i sängen och se en stund på Pippi medans jag väntar på att klockan ska ringa och sen gör mig iordning. Hela tiden sitter han trollbunden med Pippi och jag får göra mig ordning i lugn och ro. Hur kan man inte älska Pippi?!

  16. Älskade pippi som barn och skulle därför vilja vinna detta paket. Mest för min egen skull alltså, men då jag är vuxen så vill jag även vinna det för min 6-åring och min yngsta som jag tror skulle uppskatta pippi lika mycket som jag gjorde. Skulle vara lite nostalgi faktiskt att få läsa om pippi tillsammans och figurerna skulle ju göra det hela ännu bättre.

  17. Åh ja!
    Sonen älskar pippi och kollar på både tecknade pippi och original pippi-filmerna minst 1 gång om dagen så om jag fick överraska han med detta kit så skulle han bli överlycklig!

    Kraaaaaaam

  18. WOOW vill inte missa chansen att vinna ett Pippi paket till lilla Matias som bor i Spanien, jag(mormor ) har köpt filmer och böcker och skicka ner för att han ska lära sig även svenska språket, så att vi kan prata med varandra även i fortsättningen.
    Längtan är ständig och stor!!!
    KRAMELIKRAMEN!!!!! <3

  19. Min lilla tjej snart ett år,
    hittar små saker att stoppa i munnen vart hon än går.
    Kattmat, blommor och blad
    slinker ner som jag vet inte vad?
    Om hon fick Lilla gubben och Pippi i present
    skulle hon nog fasta till advent.
    Kattmat i all ära
    men jag tror nog att hon och Lilla gubben skulle bli kära.

    Mvh
    Johanna och dammsugaren Sigrid 🙂

  20. Åh, lätt att min fina, stora son skulle ääälska detta kit! Han vill alltid gå omkring med två tofsar och säger att han heter Pippi Långstrump 🙂 (Till farfars förtret, som tycker att killar inte ska ha två tofsar för det ser så tjejigt ut…) Om jag har turen på min sida slår jag alltså två flugor i en smäll; det viktigaste – min son kommer bli överlycklig, lite mindre viktigt (men dock roligt) – farfar kommer få en barnbarn med tofsar under en lång period framöver, hehe 🙂

    Mvh Maria

  21. Skulle vilja vinna Pippi-kitet till min dotter Emilia som avgudar Pippi och går allra helst klädd som Pippi till förskolan varenda dag! Hon skulle bli överlycklig! 😀

    /Kim

  22. Jag skulle ge detta paket i julklapp till Edgar 3-år, som älskar Pippi och hennes gäng. Han skulle bli överlycklig över en Pippibok med figurer, så kul!

  23. Till mina killar på 20 månader som älskar Pippi Långstrump.
    Dom dansar och blir helt tokiga när dom hör ”här kommer Pippi Långstrump…”
    Hade varit sååå roligt att ge dom en bok som vi kan läsa på morgonen när vi vaknar i sängen och att dom har sina figurer.

  24. Vilket fint Pippi-kit jag vet vem jag skulle göra glad med detta, min väninnas lilla sladdis Molly. Hon älskar Pippi och hon älskar att man läser för henne. Jag skulle vilja krypa upp i soffan och bara gosa och mysa och med de fina figurerna skulle vi sedan kunna ge oss ut på egna äventyr.

    Med vänlig hälsning
    Lotta

  25. KLart att jag vill vara med och vinna detta till min blivande lilla tvååring Adam. Han är helt djurtokig och hans favorit är ju helt klart lilla gubben så han skulle bli överlycklig för detta presentset som faktiskt innehåller en lilla gubben också:)

  26. Detta hade vart en perfekt present till dottern som ÄLSKAR Pippi. I oktober ska hon bli storasyster & det medför ju säkert en hel del presenter till bebisen. Givetvis får inte storasyster känna sej bortglömd & ett Pippi-paket hade garanterat gjort susen 🙂
    Håller tummar & tår på tur.

    Ha en fin dag 🙂

  27. Om jag vann så skulle jag ge detta fina Pippi paket till min son Rasmus som fyller 3 år i November. En perfekt födelsedagspresent 🙂

  28. Jag skulle ge det fina Pippi paketet till min 1åring. Hon älskar böcker och jag har tänkt föra över Astrid Lindgrens underbara verk till henne. Själv är jag uppväxt med Pippj och älskade att läsa om henne 🙂

  29. Jag skulle jättegärna vilja vinna detta till min son Malte på 3 år. Han älskar pippi, eller ja astrid lindgrens figurerna över huvudtaget!!! Men pippi och emil är favoriterna, så självklart skulle han älska detta! 🙂

  30. Jag vill vinna Pippi paketet till världens finaste dotter som snart fyller 3 år!
    Hon är ett stort Pippi fan =) Varje kväll i snart 2 år har hon tittat på samma Pippi film! När hon fyller år skulle detta slå alla andra presenter, hoppas på tur!

  31. Jag skulle vilja vinna ett pippipaket åt min tjej på snart 3,5 år. Hon ääälskar pippi och när folk frågar vad hon heter eller kallar henne vid hennes namn så svarar hon ”jag heeeter pippi långstump!” 🙂

  32. Jag skulle vilja vinna paketet till vår mellantjej som precis blivit storasyster! Att både vara lillasyster OCH storasyster är tufft men hon axlar sina roller på ett exceptionellt sätt! Vi är mycket stolta över henne och det hade varit roligt att få ge henne en present med favoriten Pippi i! <3

  33. Jag vill vinna detta paket till mina småkillar, eller två av dom främst då. Jonathan och Rasmus. De har precis hittat PIPPI och charmen i henne – till min stora glädje!
    Jag älskade Pippi som yngre… så det har varit en liten sorg att våra stora grabbar inte alls uppskattat henne lika mycket. Nu när Rasmus och Jonathan visat sånt stort intresse av pippi så vill jag såklart boosta det lite till 🙂

    Kram Annika
    [email protected]

  34. Oh jisses vad jag önskar att vi vann detta paket. Om några veckor ska vi nämligen åka på vår drömresa tillsammans med vår 2,5 årige son. Det ska bli fantastiskt, men vi bävar lite inför den 12 timmar långa flygresan mitt på dagen. Jag har läst på om alla tips som finns inför att flyga med barn och det verkar som att roliga, nya prylar är grejen. Pippi-paketet vore heeeeelt perfekt! Hoppas, hoppas, hoppas!
    Tack för din blogg, hälsningar från familjen Karlsson.

  35. Jag vill vinna detta paket till min brorsdotter Molly som är en riktig Pippi: vågar stå för det hon tycker, går sin egen väg och är fantastisk snäll mot alla. Hon sprider sån glädje i vår familj och är en fin kompis till min son.

  36. Jag vill ge denna till min sons kusin ronia som är 1.5 år och har börjat intressera sig för Pippi. Både ronia och vår son Allan (2 månader) bor på en lantbruksgård i varsitt hus intill varandra. Om ett år kommer de vara nära lekkamrater och vad passar då bättre att ronia får berätta om Pippi med hjälp av böcker och figurer för sin kusin som hon fått sakerna av? Lek och lärande när det är som bäst, och ronia får gott om tid på sig att lära sig om Pippi och hennes äventyr innan hon själv ska vara läraren och inspirationskällan till Astrid Lindgrens fantastiska värld <3

  37. Jag är gärna med och tävlar, och skulle super gärna vilja vinna och överraska dottern med detta nu när hon fyller 6 år den 19/10. Det vore en perfekt födelsedagspresent till min lilla prinsessa som älskar Pippi Långstrump.

    Kram Sanna

  38. Åhh,älskade Pippi!

    Jag skulle vilja vinna pippipaketet till bebben i magen som beräknas komma ut den 1/10. Tänk så många fina stunder vi kommer kunna få framöver med dessa fina och klassiska figurer

  39. Önskar vinna Pippi paketet till mitt barnbarn som jag saknar väldigt mycket. Han bor tyvärr flera mil ifrån mig och jag skulle vilja överraska han med att posta ett fint Pippi paket till honom. Han älskar nämligen Pippi (som de flesta barn gör) och han har trots allt själv världens starkaste farfar.

    Tack för chansen att vinna. Gillar dig på Facebook sen tidigare. (Jimmy Olsson)

  40. Jag vill vinna Pippi paketet till min dotter på två år som precis upptäckt Pippi och hon är verkligen helt såld. Det är bara Pippi som gäller. Hon skulle verkligen bli överlycklig om hon fick en egen Pippi figur=)

  41. Jag skulle vilja vinna ett pippiset till min son Zackarias som är 2 år. Han har blivit storebror för en månad sen och är helt fantastisk med sin lillasyster Tindra. I somras en månad innan sin 2 årsdag blev han även torr ifrån blöja på dagarna så han är verkligen värd ett pippiset. 🙂

    Kram Helene

  42. Jag vill vinna detta pippi-paket till min lillasyster som väntar sitt första barn. Jag har alltid funnits där och ställt upp, vi har följt varandra genom halva Sverige och vi står varandra riktigt nära. När man är ung mamma och det är första barnet så kanske inte ekonomin är den bästa. Vore så roligt att få överraska henne och pyret i magen med detta fina paket!

  43. Vi har en liten Pippitok här hemma,
    som skulle älska att på dessa klämma,
    så ett tillskott i bokhyllan med en styrkefull tjej,
    skulle bli världens grej!

  44. Jag vet en som gärna skulle vilja vinna, det är min lilla Solstråle Anton! Håller tummar och tår att det är just han som vinner!

  45. Jag vill gärna vinna detta paket till min Matilda på 3 år. Vi bor i Danmark så vi älskar allt Svenskt liiite extra mycket 🙂

  46. Jag vill vinna Pippipaketet till min 2.5-åring. Vi bor utomlands och för mig känns det viktigt att ha tillgång till svenska böcker – och gärna sådana jag själv uppskattade när jag växte upp. Pippi var definitivt en av dem.

  47. Hej, Jag heter Lovisa och har en lillasyster som heter klara,
    Hon är två och ett halt år bara.
    Men hon vill hela tiden leka med min pippi,
    Så vinner hon en ropar både jag och hon jippi.
    Och mamma slipper vårat bråk varenda dag,
    Och det förtjänar min mamma tycker jag…

  48. jag vill vinna till min älskade son. Han älskar Pippi och annars är han en riktigt ”bil-kille” så tycker det är så roligt att han har börjat gillat Pippi också.

  49. Hej! Skulle så gärna vilja vinna pippi paketet till min lilla Nellie ! Hon har inte fått så mycket nya saker då hon får allt efter storasyster! Hon älskar att titta på pippi fast hon snart är ett år ! Håller tummarna att min Nellie har lite tur ! Kramis

  50. Jag skulle jättegärna vilja vinna detta paket till min lilla Ella. Hon är vår egen lilla pippi härhemma och har enorm styrka i både kropp och vilja och detta paket skulle passa perfekt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *