Vinn ullunderställ!

En sak jag har upptäckt den här vintern är att det INTE räcker med ett underställ till Elias. När barnen går in på dagis så tar fröknarna av barnen dom vanliga innekläderna så dom bara springer runt i underställen och efter en trevlig lingonsyltslunch är det bara för understället att åka direkt i tvättkorgen när vi kommer hem. Och att tvätta varenda dag står inte på min agenda i alla fall. Nån mer som har samma ilands problem? I så fall kanske ni vill vara med i min suveräna tävling där ni kan vinna ett skönt ullunderställ från Pierre Robert i suverän kvalitet!? Det är alltså tröjan på bilden och ett par matchande långkalsonger, båda i bästa merinoull, i strl 86/92.

För att vara med och tävla;
Dela det här inlägget på antingen din Facebook sida, blogg eller i ett mail till dina vänner (där du även cc:ar [email protected]) Lämna också ditt namn och info om vart/hur du har delat i en kommentar till det här inlägget så att jag vet att du är med och tävlar.

Tävlingen pågår till den 10/1 och vinnarna presenteras på Easy Babies Facebook sida.
OBS!! Facebook har ju som ni säkert redan vet, gjort lite ändringar i sina inställningar så nu förtiden får man inte alla sina like:ade sidors uppdateringar automatiskt i nyhetsflödet OM man inte har gjort en liten fin inställning.. Det vore väl tråkigt att missa en uppdatering där det står att just du har vunnit ;) Det är superenkelt att fixa det här! Gå bara in på Easy Babies Facebooksida och håll muspekaren över ”liked” och klicka sen i ”get notifications” så är det klart!

24 reaktioner på ”Vinn ullunderställ!

  1. Min tjej ska precis börja dagis och ett nytt fint underställ hade varit perfekt då vi bor längst upp i Norrland! Håller tummarna och har delat på min FB.

  2. Detta vore ju helt perfekt till lillkillen!
    Så underbart att slippa oroa sig för att han ska bli kall under de långa ”ute-passen” på dagis! 🙂
    Delar på Facebok med namnet Marie Öberg. 🙂

  3. Min text försvann ! Jag är gärna med och tävlar om ett ullställ min Filippa behöver ett sådant ! Har delat och gillat på FB och även tipsat på min blogg ! Kramar Jessica

  4. Hade vart perfekt då min dotters förskola är med utomhuspedagogik. Alltså är de ute i stort sett hela tiden och behöver bra kläder 🙂

    Har delat offentligt på min facebook – Lina Eckerström

    Ha en bra dag !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *