Tips på syskonvagnar!

När man är liten har man idoler som Björne, Lilli&Sussi eller Tomas Brolin. Mina idoler var Boppers, Carola & Maddicken (skratta inte!)! När man blir  runt 12 år har man sin storesyrra eller coola brorsa som idol och sen när man skaffar barn får man andra mammor som förebilder. 
Vi var och hälsade på våra vänner som för bara några månadader sen fick tillskott till lilla familjen mamma, pappa, barn. Nu var det ju inte så att dom har blivit mellanfamiljen utan här snackar vi STORA familjen med mamma, pappa, barn, barn, barn, barn 🙂 Trillingtjejerna kom för att göra storebrorsan sällskap 🙂 
Puh..tänker nog många av er! 
Och ja, ens första tanke är ju att det ska vara full kaos, kallabalik och en ljudnivå som kräver öronproppar 24/7!  Men icke.. Det var HELT tvärt om! Dom supersnälla barnen var hur lugna å fina som helst och harmonin bara flödade  i huset. Ja det var nästan som taget från en film!  Jag kan utan tvekan säga att det är hundra gånger vildare, rörigare och out of control hemma hos oss!! Och då har vi bara ETT enda barn!! Vad gjorde jag för fel?? Fick 3 barn för lite eller? 😉
Jag är extremt impad över den här familjen och tycker dom gör ett sjudundrande bra jobb! Jag menar, tänk er själv att ha fyra barn varav 3 av dom i samma ålder som samtidigt ska matas med  flaska, bäras på, bytas blöja på, sövas, hjälpas med magont OCH samtidigt ha ett lugn över hela det välorganiserade, skinande hemmet! Till och med Omöjligt i mina bästa drömmar 🙂
Ett problem som kan dyka upp när man får tillökning i familjen är ju så klart val av barnvagn som ska rymma alla barnen. Här kommer därför tips på vilka syskonvagnar som finns på marknaden;

Mountain buggy plus one


En syskonvagn på längden som går att använda till nyfödd med liggdel, lift eller babyskydd. Den går också att använda med bara en sittdel om man så vill! Kombinationen två sittdelar funkar även bra!
Vagnen kan fällas ihop med båda sittdelarna på. Vikt 14 kg och är 63 cm bred.

Urban Jungle double


Den här vagnen är en dubbelvagn på bredden med ett mått på 74 cm. Vagnen kan användas som liggvagn eller sittvagn för bebisar, småbarn eller en av varje. Har svängbara framhjul.
Vikt 14 kg.

Bugaboo Donkey

Den här dubbelvagnen på bredden kan du med 3 enkla klick förvandla till en enkelvagn! Den enda på marknaden, mig veterligen! Vagnen är lika smal (60 cm) som Bugaboos enkelvagn Cameleon när den används som enkelvagn och 74 cm när båda sitsarna är på. Använd med två liggdelar, två sittdelar eller en av varje! Har svängbara framhjul. Bromsen på denna Bugaboo vagn är en fotbroms istället för den tidigare handbromsen. Vikt 15 kg.

Phil & teds Explorer 

Det här är en trehjulad dubbelvagn på längden som även går att använda som enkelvagn. En nyhet med denna Phil & teds vagn är att det går att sätta ett babyskydd i ena sitsen och fortfarande ha ett barn i syskonsitsen. Vikt 12 kg.

 

Brio double wave
Det här är en dubbelvagn med en bredd på 77 cm. Kan kompletteras med mjuklift för att göra sittdelen till liggdel för bebisen. Har inte svängbara framhjul. Vikt 21 kg.

Firstwheels City Twin
En dubbelvagn på bredden där man kan välja precis vilken kombination som helst och barnen kan sitta framåt eller bakåtvänd. Har svängbara framhjul. Vikt 15 kg och 78 cm bred.

Missa inte fler tips på syskonvagnar som kommer senare i veckan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *