Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Höstmarknad!

Jag tyckte att hela dagen på något vis bara försvann igår. Jag ju kunde liksom inte komma igång med något kändes det som, men lunch och otajmade barn när det gällde sovning och så.

Men när Lilla P vaknat efter sin lite längre sovning (får sova längre med sin förkylning) så packade jag med mellis och körde han till pappan som höll på att slå. Mellis i traktorn, alltid en hit!

Jag och bebben tog andra traktorn och åkte iväg långväga och hämtade ett lass med balar. Nästan två mil är det till våra lägdor längst bort.

Ett lass hann vi, bättre än inget, för att ta emot veterinären när vi kom hem och sedan dags för mat.

Inget träningspass blev det, noll motivation där på kvällen efter läggning av barn och så.

Men! Då har vi börjat den här dagen med morgontur med vagnen istället! Såå skönt!

DSC_2216

Och nu är det lite brådis. Passar på att skriva lite här i bebbe-slurpande stund. Vi ska snart åka och stå på höstmarknad och säljs ost här i Nordingrå, på Mannaminne. Via LRF säljer vi Västerbottensost från Norrmejerier! Mycket annat smått och gott kommer ju också att finnas såklart så har ni inget annat för er idag kom på höstmarknad!

Nej, dags att packa ungar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *