Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Lerfest och govärme.

Vi fortsatte vår lerfest idag jag och C. Med Lilla P på Järnsta och Lillsnoffsa sovande i vagn så blev vi nästan klara med det som är tyngst att göra. Efter att ha släpat och burit tunga vägräcken igår så kändes de ändå rejäla plankorna rikitgt lätta! Lite småfix kvar bara så är fållan klar. Spännande ska det bli att sedan inviga den när djuren ska tas in, om det fungerar lika bra som vi tänkt. Men det återstår att se!

När det var dags för hämtning tog jag och Lillasyster vagnen och sprang till Lilla P. Riktigt trögt och svinjobbigt var det tillbaka. Jag blev lite sur faktiskt för det var inte alls kul! Jag har ju fått lyxen att få springa utan vagn några gånger nu så det är klart att det helt plötsligt känns lita annorlunda med vagn och två kids att putta framför. MEN den där känslan efteråt den är ju bra härlig den, ändå! Och så hoppas vi det går lättare nästa gång.

Nu har vi kväll. Barnen sover gott på övervåningen och vi har soffmys och tedrickning.

IMG_20170919_083544_569

Och nu har vi kommit till den där tiden då vedspisen får jobba på. Kyligare på dagarna nu och att göra en värmande brasa och få den där govärmen i köket ja det är också en sån där höstig mysfaktor. 

Trevlig kväll!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *