Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

6 månader!

Kolla här;

IMG_0537 IMG_0545 IMG_0546 IMG_0556

Den här tjejen blev 6 månader igår. 6 månader? Ett halvår?! Den är mamman hänger inte med, för fem öre. Den nyfödda bäbisen är nu ett halvt år gammal. Om lika länge till som från när hon kom till världen till nu så fyller hon ett år. Herreguuud!! Jag får panik, min lilla lilla bäbis. ”Men sluta tänk sådär!” säger C. Och jo det kanske man ska men svårt är det. Speciellt när man är som jag, så himla bäbistokig. Jag är så kär i den här bäbistiden!

IMG_6268

När det bara är en liten korv som man måste hålla under nacken och som sover med uppdragna knän <3

IMG_0565 IMG_0568 IMG_0574 IMG_0576

Men visst är det helt underbart att följa med i utvecklingen också. Att ha fått ännu en solstråle. Som bara är så himla nöjd med livet! En som är så lik pappan till utseendet och den förundran över hur olika syskonen kan bli med samma gener!

Men go och glá, det har dom gemensamt!

Vi prioriterade bort uppackning av väskor i går och bjöd hit de närmaste på en enkel liten tårta när vi kom hem på kvällen.

IMG_0830 IMG_0833 IMG_0837

6 månader alltså. Stora, älskade lilla Hedvig!

Ni kan alltid använda mina koder på Herobility och antingen få  20% på ett startpaket med olika flaskor (MITTLIVSOMBONDE20) eller Fri frakt när ni beställer precis vilka produkter som helst (MITTLIVSOMBONDEFRIFRAKT)!

Så roligt, har pratat med flera som provat dessa flaskor och är helnöjda! Speciellt de som är lite känsliga på att ta flaska så har denna funkat! Våran tjej slurkar från denna med och mamman gillar de fina färgerna och utformningen på flaskorna.

Nu ska vi tjejer åka till kusin Nathalie på en kaffe. Lilla P är på Järnsta och jag har kört balar till djuren här på förmiddagen. Ha en fortsatt trevlig dag!

I samarbete med Herobility

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *